Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Sportspropper fra JBL

JBL Reflect Mini BT er de hittil minste treningsproppene fra Harman-konsernet.

JBL Reflect Mini BT er et par trådløse sportspropper med fokus på komfort og stabilitet.

Reflect BT-serien tilbyr i fra før trådløse hodetelefoner til sportsbruk, men Reflect MIni BT er de minste i serien. De har inntil åtte timers batteritid og en treknapps fjernbetjening til styring av musikk og oppringninger.

Som sports-hodetelefoner er de svettsikre, og med en reflekterende ledning synes de i vintermørket under løpeturen. En «krok» holder dem stabilt fast under treningen.

Foto: JBL

Foto: JBL

JBL Reflect Mini BT fakta:

Annonse
 • Bluetooth 4.1
 • Lett vekt
 • Svettsikre IPX-4
 • JBL signaturlyd
 • Opp til åtte timers batteritid
 • Reflekterende ledning
 • Treknapps fjernbetjening
 • Ergonomiske ørepropper
 • Kompatibel med både Apple- og Android-enheter
 • 5,8mm dynamiske elementer
 • Tilgjengelig i fire farger – rød, blå, turkis og svart

Pris og tilgjengelighet:
JBL Reflect Mini BT koster 899 kroner, og kan kjøpes nå.

forfatter

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.