TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Smarte Skullcandy-propper helt uten kabel

Skullcandy Grind True Wireless er trådløse ørepropper, som blir smartere med tiden.

forfatter
Publisert 08.03.22 - 13:06

Hvis du er på utkikk etter et par helt trådløse ørepropper til en rimelig pris, kan Scullcandy Grind True Wireless være det du ser etter. Skullcandy er kjent for å lage hodetelefoner og ørepropper med god lyd til en behagelig pris.

Utover å selvfølgelig kunne spille musikk og være IP55 svett- og vanntette har proppene den såkalte Skull-iQ Smart Feature-teknologien, som gir brukerne mulighet til hands-free med stemmekommandoer – men kun på engelsk. Skullcandy lover også at proppene med tiden blir smartere og smartere takket være kommende oppdateringer via Skulcandy-app’en.

Batteritiden er opptil 40 timer, dvs. 9 timer i øreproppene og 31 timer ekstra med oppladningsetuiet. 10 minutters oppladning i etuiet gir to timers spilletid i øreproppene.

Skullcandy Grind True Wireless Earbuds koster 899 kroner.

Grind10
Skullcandy Grind True Wireless har en batteritid på 9 timer. Pluss 31 timer ekstra med etuiet. (Foto: Skullcandy)

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Er dette verdens beste hodetelefoner? Da vi først hørte flaggskiphodetelefonene Focal Utopia for noen år siden, ble vi blåst overende. For noen detaljer. For en tilstedeværelse. Nå blir de nye. Og enda bedre?
Den perfekte linedanser Jabra Elite 5 er et par fremragende trådløse ørepropper i mellomklassen.
Hodetelefonene dine fortjener denne FiiO K9 Pro ESS driver nærmest alt det skal være av hodetelefoner, i tillegg har den alt du trenger av digitale og analoge innganger. Også Bluetooth!
Kontorutstyr må ikke nødvendigvis være grått Logitech lanserer nye webkameraer og headsets til kontoret - i freshe farger
Følg Lyd & Bilde