Retro hodetelefoner

Pioneer lanserer en trådløs og en kablet modell med høy komfort og lav pris.

Skrevet av / 09.11.16 - 15:46
Retro hodetelefoner

Pioneers nye SE-MS7BT er en trådløs hodetelefon med Bluetooth, som er stor nok til å legge seg hele veien rundt øret og vil dermed være mer behagelig å ha på seg i lange tidsrom av gangen. Den skal gi ekstra god lyd med støtte for aptX og AAC, som bedre utnytter den begrensede båndbredden i Bluetooth-overføringen, som igjen resulterer i bedre lyd. Paring med mobilen skjer enkelt med NFC (ikke iPhone), slik at du ikke behøver å åpne innstillingene på mobilen for å finne hodetelefonene i Bluetooth-listen.

SE-MS5T er den eneste av de to modellene som kommer i rødt. Foto: Pioneer
SE-MS5T er den eneste av de to modellene som kommer i rødt. Foto: Pioneer

 

Det innebygde batteriet holder inntil 12 timer med kontinuerlig musikkspilling, og hodetelefonene fungerer med kabel når batteriet er flatt. Da med potensielt enda bedre lyd enn med Bluetooth.

SE-MS5T er i bunn og grunn samme hodetelefon som MS7BT, bare med kabel. Begge hodetelefonene kan brukes til mobilsamtaler takket være innebygd mikrofon. På MS5T er denne og fjernkontrollen på kabelen, mens MS7BT nødvendigvis har flyttet funksjonen til selve hodetelefonen.

Den trådløse MS7BT er tilgjengelig i fargene svart, sølv og brun, mens MS5T i tillegg leveres i rødt.

Begge hodetelefonene har kraftige 40 mm høyttalerelementer, og gjengir et frekvensområde fra 9 Hz – 40 kHz. Med trådløs Bluetooth er MS7BT begrenset til 22 kHz i toppen.

Prisen er 1.499 kroner for den trådløse MS7BT, mens MS5T koster 699 kroner.

pioneer-audiovisual.eu

Foto: Pioneer
Foto: Pioneer

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

De beste hodetelefonene blir sandfarget

Bose QuietComfort Ultra: Boses nye flaggskip

Devialet Gemini II kan noe ikke andre ørepropper kan

Grisebillige ørepropper med støydemping

Shure Aonic 50 får spatial audio

En helt ny type hodetelefonforsterker

Scroll to Top