Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Redmi Buds 5 i både vanlig og Pro-utgave

Kinesiske Redmi lanserer to støydempende ørepropper i budsjettklassen.

Skrevet av / 20.01.24 - 13:00
Redmi Buds 5 i både vanlig og Pro-utgave

Xiaomis datterselskap Redmi er kjent for rimelige mellomklassemobiler. I går presenterte de sin nye Redmi Note 13-serie, og i dag har tilbehøret kommet. Det dreier seg om både en smartklokke og to forskjellige ørepropper.

Foto: Redmi

Redmi Buds 5

Den rimeligste modellen har faktisk støydemping på opptil 46 dB og har tre ulike innstillinger for justering av støydemping. Fra Xiaomi Earbuds-appen kan du også stille inn tre nivåer for transparens, slik at du kan velge hvor mye du vil høre eller ikke høre. I appen kan du også stille inn lyden slik du vil ha den. Øreproppene har en batterilevetid på opptil 10 timer, og sammen med ladeetuiet får du 40 timer.

Foto: Redmi

Redmi Buds 5 Pro

Den litt dyrere modellen gir en mer effektiv støyreduksjon på opptil 52 dB, også her med tre innstillinger for støyreduksjon og transparens. Det betyr at du kan dempe så mye du vil, eller slippe gjennom omgivelsesstøy når du vil. Du får også LDAC-lydkodek for bedre trådløs lydkvalitet. Det nevnes også at det finnes en «adaptiv AI-modus», hva nå enn det betyr. Igjen får du 10 timer ut av øreproppenes batteri, og hvis du lader dem i etuiet, får du totalt 38 timer.

Les også Den nye Redmi Note 13-serien er lansert Fire nye modeller med AMOLED-skjermer, hurtiglading og opptil 200 Mp kamera.

Pris og tilgjengelighet

Redmi Buds 5 kommer i fargene Sky Blue, hvit og svart og vil koste 469 kroner.

Redmi Buds 5 Pro er tilgjengelig i fargene Aurora purple, Moonlight white og Midnight black. Veiledende pris er 799 kroner og de kan kjøpes hos utvalgte forhandlere.

 

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Marshall rocker videre

Latterlig billig fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarger

Toppliste: Ørepropper og hodetelefoner til påskeferien

Forbedre hørselen med AirPods Pro

Lykke til med å få kjøpt disse

De beste øreproppene får en etterfølger

Skullcandy: GROM lyd til små barneører

Enda bedre Accentum fra Sennheiser

Forsterkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic feirer 100 år med spesialutgave

Bruker solen som krafstasjon

Lyd & Bilde
Scroll to Top