Ny ANC-hodetelefon fra Bang & Olufsen

Beoplay HX skal ta opp kampen i premiumklassen mot Sony, Bose og andre
Annonse
Annonse
forfatter

Beoplay HX er navnet på en på en helt ny premium-hodetelfon med automatisk støyreduksjon (ANC), som Bang & Olufsen har lansert idag. Hodetelefonene har adaptiv aktiv støyreduksjon, en behagelig passform og en batteritid på opptil 35 timers spilletid med Bluetooth og støyreduksjon. Eller opptil 40 timer med kun Bluetooth.

Beoplay HX kommer til å ta opp kampen mot Bose, Sony og andre i den attraktive luksus ANC-klassen. (Foto: B&O)

I pressemeldingen beskrives Beoplay HX som en forbedring i forhold til Beoplay H9. Det er egentlig en posisjon som vi trodde at den nesten dobbelt så dyre H95 hadde tatt over. Men det betyr da at HX skal ha rollen som en ANC-luksushodetelefon til en overkommelig pris.

Det har vært viktig for oss å oppfylle våre kunders forskjellige behov med Beopplay HX, uansett om du bruker hodetelefonene når du jobber fra hjemme, er på farten eller på fritiden. Og med Beoplay HX kan du komme deg vekk fra den travle hverdagen og heller fordype deg fullstending i lydopplevelsen,” forteller Christoofer Østergaard Poulsen, Senior Vice President for Product Management hos Bang & Olufsen.

Les også
B&Os beste hodetelefoner Vi har lurt på når high-end-klassen skulle få sine første støydempende hodetelefoner. Det er selvsagt Bang & Olufsen som er først, og Beoplay H95 gir mersmak!
Beoplay H95 spread

I forhold til den tidligere toppmodellen, H9, fremheves egenskaper som forbedret lyd, lavere vekt (285 gram) og en ny generasjon av ANC, som er nedarvet fra H95.

Beoplay HX har en batteritid på 35 timer med ANC og Bluetooth. (Foto: B&O)

Som vanlig med B&O-produkter kan man endre lydprofiler og ANC-innstillinger i appen. Man får også god komfort, da Beoplay HX har hovedbøyle og øreputer som er trukket i lammeskinn.

Annonse

Pris og tilgjengelighet
Beoplay HX koster 5.399 kroner, og er tilgjengelig fra i dag i fargen Black Anthracite. Fargene Sand og Timber blir tilgjengelige fra henholdsvis april og juni 2021.

Vi kommer tilbake med en test så fort vi får tak i et testeksemplar.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

BlueParrott M300-XT gir opptil 15 timers taletid, og reduserer støy fra omgivelsene med 80 prosent.
Blir ny FIA Formula E Safety Car
Den ser mye større ut enn den er, den nye 4309 Studio Monitor.
770 km rekkevidde, selvkjøring på nivå 3, og en overflod av luksus.
Der hvor andre jukser til et 4K-bilde fra et HD-panel, har Sony-projektorene ekte 4K-paneler. Nå kommer to viktige modeller med den nye X1-prosessoren for bildebehandling i toppklasse.
Strømmetjenesten Qobuz satser på musikk med høy lydkvalitet. Nå kommer den til Norge.
Urbanista Los Angeles lades med solceller.
Vakkert og oppsiktsvekkende fra Sony World Photography Awards 2021
Canons nye skrivergenerasjon har fyllbare blekktanker.
Audis nye el-SUV blir den første bilen med Sonos-lyd. Sjekk lanseringsvideoen her!
Her er det vi vet om Samsungs nye 2021-modeller.
De eksisterende produkter utfases. Men brukerstøtte fortsetter i en periode.
Slipper også RF 100mm f2.8L, RF 400mm f2.8L og RF 600mm f4L.