Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Ny ANC-hodetelefon fra Bang & Olufsen

Beoplay HX skal ta opp kampen i premiumklassen mot Sony, Bose og andre

Skrevet av / 25.03.21 - 16:12
Ny ANC-hodetelefon fra Bang & Olufsen

Beoplay HX er navnet på en på en helt ny premium-hodetelfon med automatisk støyreduksjon (ANC), som Bang & Olufsen har lansert idag. Hodetelefonene har adaptiv aktiv støyreduksjon, en behagelig passform og en batteritid på opptil 35 timers spilletid med Bluetooth og støyreduksjon. Eller opptil 40 timer med kun Bluetooth.

Beoplay HX kommer til å ta opp kampen mot Bose, Sony og andre i den attraktive luksus ANC-klassen. (Foto: B&O)

I pressemeldingen beskrives Beoplay HX som en forbedring i forhold til Beoplay H9. Det er egentlig en posisjon som vi trodde at den nesten dobbelt så dyre H95 hadde tatt over. Men det betyr da at HX skal ha rollen som en ANC-luksushodetelefon til en overkommelig pris.

Les også 10 hodetelefoner til hjemmekontoret Hodetelefoner er det mest fornuftige valget til hjemmekontoret. Unn deg selv kremlyd rett i ørene, med disse fantastiske hodetelefonene!

Det har vært viktig for oss å oppfylle våre kunders forskjellige behov med Beopplay HX, uansett om du bruker hodetelefonene når du jobber fra hjemme, er på farten eller på fritiden. Og med Beoplay HX kan du komme deg vekk fra den travle hverdagen og heller fordype deg fullstending i lydopplevelsen,” forteller Christoofer Østergaard Poulsen, Senior Vice President for Product Management hos Bang & Olufsen.

Les også B&Os beste hodetelefoner Vi har lurt på når high-end-klassen skulle få sine første støydempende hodetelefoner. Det er selvsagt Bang & Olufsen som er først, og Beoplay H95 gir mersmak!

I forhold til den tidligere toppmodellen, H9, fremheves egenskaper som forbedret lyd, lavere vekt (285 gram) og en ny generasjon av ANC, som er nedarvet fra H95.

Beoplay HX har en batteritid på 35 timer med ANC og Bluetooth. (Foto: B&O)

Som vanlig med B&O-produkter kan man endre lydprofiler og ANC-innstillinger i appen. Man får også god komfort, da Beoplay HX har hovedbøyle og øreputer som er trukket i lammeskinn.

Pris og tilgjengelighet
Beoplay HX koster 5.399 kroner, og er tilgjengelig fra i dag i fargen Black Anthracite. Fargene Sand og Timber blir tilgjengelige fra henholdsvis april og juni 2021.

Vi kommer tilbake med en test så fort vi får tak i et testeksemplar.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Les mer

Uhørt lang batteritid til prisen!

Jabras beste propper blir enda bedre

Head-fi: Sjekk disse hodetelefonene!

Nye produkter - og nye rykter - fra Creative

Hodetelefoner revolusjonerer måten du hører på

Slik er det på innsiden av Sennheiser

Med kilopris som safran

Stax-elektrostater til en folkelig pris

Lukket hodetelefon for audiofile.

Hodetelefoner bygget som høyttalere

Budsjetthøyttalere fra Q Acoustics

Sjekk disse hodetelefonene fra Focal

Scroll to Top