Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Nothing Ear (2) lover bedre lyd

De trådløse øreproppene byr på Hi-Res Audio og LHDC 5.0.

Skrevet av / 23.03.23 - 19:32
Nothing Ear (2) lover bedre lyd

Det er ikke lenger enn et halvannet år siden det nye tech-selskapet Nothing lanserte sitt første produkt, de trådløse øreproppene Ear (1).

Siden da har de lansert en smarttelefonen, Nothing Phone (1), og enda et par ørepropper, Nothing Ear (Stick), og felles for dem alle har vært enorme mengder hype.

Les også Ingenting bør låte slik Ingen bass, ingen trådløs lading, ingen støydemping. Lyden fra ingenting er ikke imponerende.

Nothing har uttrykt at deres mål er å gjøre forbrukerelektronikk spennende igjen. I et markedet som i grunn har blitt litt kjedelig, er det en god hensikt. Og minst et par av de nevnte produktene etterlot et positivt inntrykk når vi testet dem.

Men nå er det tid for den første ordentlige oppdateringen, den første to-eren.

Nothing Ear (2)
Nothing Ear (2) beholder det gjennomsiktige designet til forgjengeren (Foto: Nothing)

Og selv om Nothing også gjør sitt beste for å skape hype rundt de nye øreproppene, Ear (2), ser det ut til at det er snakk om en genuin oppgradering.

Nothing Ear (2) kommer med både Hi-Res Audio og LHDC 5.0 (Low Latency HD Audio Codec), noe forgjengerne ikke hadde. Takket være en 11,6 mm dynamisk driver skal hver ørepropp tilby betydelig forbedret lydkvalitet, inkludert dypere og mykere bass. Et unikt dobbeltkammerdesign skal skape større rom for mykere luftstrøm og enda klarere lyd, lover Nothing.

En stor forbedring

Nothing lover også at de nye øreproppene utgjør en betydelig forbedring i forhold til Ear (1).

Ear (2) tilbyr for eksempel Dual Connection, som lar brukerne koble til to enheter samtidig og sømløst veksle mellom å spille musikk eller motta samtaler. Hvis en bruker for eksempel nyter musikk på laptop-en og mottar et anrop på telefonen, vil Ear (2) automatisk varsle om det innkommende anropet, før man så enkelt kan besvare anropet ved hjelp av øreproppens trykknapp, og når samtalen er avsluttet, vil øreproppen automatisk fortsette å spille av musikk fra laptop-en.

Les også Stor ståhei for ingenting Kan en mobil være modig, varm og sjelfull?

Og med “Personalised Active Noise Cancellation” som er skreddersydd til den nøyaktige formen på brukerens øregang og “Adaptive Mode” som automatisk justerer støykanselleringsnivået basert på omgivelsene i sanntid, skal Ear(2) gi brukeren den optimale opplevelsen av støykansellering, garanterer Nothing.

Lyden kan tilpasses lytteren via Nothings X-app, som måler brukerens hørsel.  (Foto: Nothing)

Nothing Ear (2) er IP54-sertifisert og har en total spilletid på 36 timer (9 timer avspilling samt tre oppladinger i det medfølgende etuiet), med støydemping skrudd av.

Pris og tilgjengelighet

Nothing Ear (2) kan kjøpes nå via nothing.tech til en veiledende utsalgspris på 1.690 kroner. Og fra 28. mars blir de å finne i butikkhyllene.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Les mer

Head-fi: Sjekk disse hodetelefonene!

Nye produkter - og nye rykter - fra Creative

Hodetelefoner revolusjonerer måten du hører på

Slik er det på innsiden av Sennheiser

Med kilopris som safran

Stax-elektrostater til en folkelig pris

Lukket hodetelefon for audiofile.

Hodetelefoner bygget som høyttalere

Budsjetthøyttalere fra Q Acoustics

Sjekk disse hodetelefonene fra Focal

Slik ser Sonos' første hodetelefoner ut

Din egen personlige hjemmekinoopplevelse

Scroll to Top