Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Nå kommer sportsversjonen av Beoplay E8

Bang & Olufsen lanserer en egen treningsvariant av de helt trådløse proppene, som får navnet Beoplay E8 Sport.

Skrevet av / 18.06.20 - 10:10
Nå kommer sportsversjonen av Beoplay E8

Siden Bang & Olufsen først lanserte de helt trådløse øreproppene Beoplay E8 i 2017 har de allerede kommet i sin 3. generasjon. Selv om de hele tiden har vært gode, har det vært noen småting som måtte rettes opp på veien. Som da 2. generasjon fikk trådløs lading og USB-C, og 3. generasjon endelig fikk aptX-støtte og langt bedre trådløs forbindelse enn 2. generasjon.

Nå kommer det enda en ny variant, men denne skal selges parallelt med – og ikke i stedet for – 3rd Generation. Det dreier seg nemlig om en treningsversjon av de populære premiumsproppene.

Beoplay E8 er fra før vannavvisende med IPX4-sertifisering og tåler dermed en kraftig vannsprut. Det gjør at man også fint kan ta noen joggeturer med dem. Men er du aktiv på treningsfronten, ønsker du noe mer robust. Gummi og silikon, som sitter bedre når du svetter, og dessuten støvtetthet i tillegg til total vanntetthet er fint. Da vil heller ikke saltet fra svetten ha noe sted å gå, og du har noen ørepropper som virkelig tåler juling.

Les også VIDEOANMELDELSE: Hvem kan slå AirPods Pro? Hvis du elsker ørepropper med god lyd, men hater ledninger, trenger du en av disse.
B&O Beoplay E8 Sport
Beoplay E8 Sport. Foto: Bang & Olufsen

Dekker alle treningsbehov

B&O har lyttet til ønskene fra mosjonister og idrettsutøvere, og lanserer nå Beoplay E8 Sport. Øreproppene kommer i et kompakt etui som kombinerer treningsvennlig gummi og strukturert silikon, med sterkt og korrosjonsbestandig, anodisert aluminium som har vært et Bang & Olufsen-varemerke i mer enn 50 år.

IP57-sertifisering beskytter helt mot støv, svette og vanninntrenging på opptil én meter i 30 minutter. Fem avtakbare ørepropper følger med, og dessuten finner i tre størrelser, slik at øreproppene virkelig sitter.

Bluetooth 5.1, AAC og aptX-kodeker sikrer tilkoblingen og lydgjengivelsen. Lydkvaliteten skal ellers være på nivå med Beoplay E8. Hvorvidt den ekstra vanntettheten vil gjøre noe med lyden, gjenstår for oss å teste ut.

Beoplay E8 Sport
Beoplay E8 Sport i oksygenblå. Foto: B&O
Beoplay E8 Sport
Beoplay E8 Sport i sort. Foto: B&O

Dette følger med i esken

Beoplay E8 Sport kommer med et trådløst ladeetui, fem ørepropper, tre ørebøyler og en USB-C ladekabel. Øreproppene kommer i fargene oksygenblå og sort, og kan kjøpes på bang-olufsen.com, i Bang & Olufsens butikker og utvalgte tredjepartsforhandlere fra 9. juli.

Prisen blir 3750 kroner, 300 kroner mer enn standardutgaven.

Beoplay E8 Sport

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Marshall rocker videre

Latterlig billig fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarger

Toppliste: Ørepropper og hodetelefoner til påskeferien

Forbedre hørselen med AirPods Pro

Lykke til med å få kjøpt disse

De beste øreproppene får en etterfølger

Skullcandy: GROM lyd til små barneører

Enda bedre Accentum fra Sennheiser

Forsterkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic feirer 100 år med spesialutgave

Bruker solen som krafstasjon

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top