Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Miljøvennlige hodetelefoner

Grape her et nytt hodetelefonmerke, hvor god lyd og miljøbevissthet skal gå hånd i hånd. De er laget i treverk, og ser meget tiltalende ut.

Skrevet av / 27.02.13 - 08:00
Miljøvennlige hodetelefoner

Hodetelefonene og øreproppene er laget av naturlige materialer, hvor ulike tresorter dominerer. De donerer én dollar hvor hver solgte hodetelefon til organisasjoner, som arbeider for å hindre avskoging i truede miljøer.

Grapes hodetelefoner leveres i fire ulike tresorter, og koster mellom 250 og 700 kroner. Innvendig er de bestykket med tilpassede elementer, som skal gi naturlig lyd, huset i naturlige materialer. Og vi må medgi at de ser lekre ut.

O300_Ebony_rundt

Den kablede modellen Q300 er vist i ibenholdt-utførelse, er en kompakt modell som kan klappes sammen, som er tilpasset mobiltelefoner. Og har mikrofon slik at man kan ta i mot samtaler, uten å ta av hodetelefonene. Q310 heter toppmodellen hodetelefonen øverst, i bambus. Den har avtagbar kabel, og større øreklokker for bedre bærekomfort og lyd. Og kan klappes sammen til en liten ball.

To ørepropper finnes også, I110 og I100, selvsagt i treverk, og leveres også i en miljøvennlig kartong, med silikonpropper bæreveske og en liten nøkkelring.

 

 

I110_Cherry

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top