Hodetelefoner

Coloud fra Zound Industries, er en serie hodetelefoner rettet mot folk på farten, og er laget i solid, lukket design.
forfatter

Ideen bak Coloud er å tilby enkle, robuste og anvendelige hodetelefoner, som kan brukes med folk flests foretrukne musikkspiller: Smartmobilen.

De tre modellene i serien skal ligge i hyggelige prisklasser (norske priser er ikke kjent), og The Boom her vist i blått og The Knock her i grønt. er begge lukkede hodetelefoner. Med mikrofon og knapper for fjernstyring av musikk og samtaler, på den flate ledningen. Som ikke skal krølle seg så lett.

Vi vet lite annet om forskjellene mellom Boom og Knock, annet et at førstnevnte er en større og mer påkostet modell med 40 mm elementer, 32 ohm elektrisk motstand og lave 139 gram.

Alle leveres i flere farger. Og man kan bestille dem i en kombinasjon av selvvalgte farger.

Det gjelder også øreproppene The Pop, som bare veier 16 gram, og er bygget for å være komfortable å bære, og levere balansert lyd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.