TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022

Lukkede hodetelefoner for smartmobilen

Coloud fra Zound Industries, er en serie hodetelefoner rettet mot folk på farten, og er laget i solid, lukket design.

forfatter
Publisert 04.10.12 - 15:44

Ideen bak Coloud er å tilby enkle, robuste og anvendelige hodetelefoner, som kan brukes med folk flests foretrukne musikkspiller: Smartmobilen.

De tre modellene i serien skal ligge i hyggelige prisklasser (norske priser er ikke kjent), og The Boom her vist i blått og The Knock her i grønt. er begge lukkede hodetelefoner. Med mikrofon og knapper for fjernstyring av musikk og samtaler, på den flate ledningen. Som ikke skal krølle seg så lett.

Vi vet lite annet om forskjellene mellom Boom og Knock, annet et at førstnevnte er en større og mer påkostet modell med 40 mm elementer, 32 ohm elektrisk motstand og lave 139 gram.

Alle leveres i flere farger. Og man kan bestille dem i en kombinasjon av selvvalgte farger.

Det gjelder også øreproppene The Pop, som bare veier 16 gram, og er bygget for å være komfortable å bære, og levere balansert lyd.

Annonse
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
I en støyende hverdag trenger du disse! Hodetelefoner til jul blir aldri feil! Her er våre favoritter blant støykansellerende klokker og propper.
Google meg i øret Det minste medlemmet av familien Pixel sitter godt i øret.
Sjekk de lekre hodetelefonene! Merk deg navnet YH-5000SE. Yamahas mest ambisiøse flaggskip blant hodetelefoner.
Ingenting bør låte slik Ingen bass, ingen trådløs lading, ingen støydemping. Lyden fra ingenting er ikke imponerende.
… koste hva det koste vil Mark Levinson lager ikke billige ting, og de har ikke tenkt å begynne nå. Med sine første trådløse, støykansellerende hodetelefoner. Men hvor bra er de?
Hør mer av omgivelsene med disse øreproppene Mange er veldig opptatt av lyddemping i sine ørepropper. Men noen ganger er det smart å slippe omgivelsene inn. Creative Sensemore Air går lenger enn de fleste.
Følg Lyd & Bilde