Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Logitech Zone True Wireless – ørepropper til kontoret

Logitech Zone True Wireless skal gi deg profesjonell samtalekvalitet, mens du samtidig tar deg bra ut i videosamtaler.
Logitech Zone True Wireless SPREAD

Tanken bak de helt trådløse øreproppene ved det fulle navn Logitech Zone True Wireless er å gi best mulig lyd på samtaler, samtidig som det er mer estetisk tiltalende under videosamtaler, enn når man sitter med et ruvende hodesett på hodet.

Så har man jo brukere som stadig tar med seg kontorjobben med på farten, og ikke ønsker å drasse med seg et stort hodesett. De som normalt ønsker å bruke ørepropper, men hvor dagens musikkpropper faller gjennom på samtalekvalitet.

ANC – Støydemping

Zone True Wireless har i følge Logitech eksemplarisk aktiv støykansellering. I tillegg sitter en premium mikrofon med egen støydemping, som skal gi «krystallklar lyd på alle samtaler, uansett omgivelser.» I tillegg loves høykvalitets lyd på samtalene – også videosamtaler.

– Dagens trådløse løsninger tvinger konsumenter til å kompromisse mellom enten tradisjonelle hodesett som ikke er estetisk tilpasset videosamtaler, eller ikke-optimal lydgjengivelse, sier Scott Wharton, visepresident hos Logitech Video Collaboration.

Med Zone True Wireless skal du ikke trenge å inngå dette kompromisset. Her skal du både kunne se ut på ditt beste, samtidig som du har «klassens beste lyd».

Annonse
Logitech Zone True Wireless

Logitech Zone True Wireless er helt trådløse ørepropper for kontorbruk. Foto: Logitech

Bluetooth og USB

Bluetooth sammen med den medfølgende USB-mottakeren skal gi en stabil tilkobling mellom øreproppene og både datamaskinen og smarttelefonen samtidig. Hold en videosamtale gjennom datamaskinen, og bytt enkelt til telefonsamtale med mobilen. Øreproppene er sertifisert for både Zoom, Teams og Google Meet.

Annonse

Batteritid

Logitech lover dessuten dobbel batteritid i forhold til de fleste konsument-ørepropper: Seks timer med samtaletid, og hele ni timer med lyttetid med aktiv støydemping aktivert. Skrur du av støydempingen, får du 6,5 og 12 timer, ifølge Logitech. Viktig når man skal bruke øreproppene gjennom store deler av en arbeidsdag.

Zone True Wireless: Tilgjengelighet og pris

Zone True Wireless kommer i to farger: Grå (Graphite) eller rosa (Rose), hvor den rosa til å begynne med kun kan kjøpes gjennom nettsiden til Logitech. Øreproppene kommer en gang til høsten, og er priset til 299 euro.

logitech.com

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?

5 hodesett til hjemmekontor

Hjemmekontor? Du trenger et av disse hodesettene!

Mye av tiden fra kontoret går til videokonferanser og andre digitale samtaler. Da trenger du å høre – og bli hørt! Vi forteller deg hvilket hodesett du skal ha.

forfatter

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.