Nyhet

Logitech Zone True Wireless – ørepropper til kontoret

Logitech Zone True Wireless skal gi deg profesjonell samtalekvalitet, mens du samtidig tar deg bra ut i videosamtaler.

Skrevet av / 04.08.21 - 11:06
Logitech Zone True Wireless – ørepropper til kontoret

Tanken bak de helt trådløse øreproppene ved det fulle navn Logitech Zone True Wireless er å gi best mulig lyd på samtaler, samtidig som det er mer estetisk tiltalende under videosamtaler, enn når man sitter med et ruvende hodesett på hodet.

Så har man jo brukere som stadig tar med seg kontorjobben med på farten, og ikke ønsker å drasse med seg et stort hodesett. De som normalt ønsker å bruke ørepropper, men hvor dagens musikkpropper faller gjennom på samtalekvalitet.

ANC – Støydemping

Zone True Wireless har i følge Logitech eksemplarisk aktiv støykansellering. I tillegg sitter en premium mikrofon med egen støydemping, som skal gi «krystallklar lyd på alle samtaler, uansett omgivelser.» I tillegg loves høykvalitets lyd på samtalene – også videosamtaler.

– Dagens trådløse løsninger tvinger konsumenter til å kompromisse mellom enten tradisjonelle hodesett som ikke er estetisk tilpasset videosamtaler, eller ikke-optimal lydgjengivelse, sier Scott Wharton, visepresident hos Logitech Video Collaboration.

Med Zone True Wireless skal du ikke trenge å inngå dette kompromisset. Her skal du både kunne se ut på ditt beste, samtidig som du har «klassens beste lyd».

Logitech Zone True Wireless
Logitech Zone True Wireless er helt trådløse ørepropper for kontorbruk. Foto: Logitech

Bluetooth og USB

Bluetooth sammen med den medfølgende USB-mottakeren skal gi en stabil tilkobling mellom øreproppene og både datamaskinen og smarttelefonen samtidig. Hold en videosamtale gjennom datamaskinen, og bytt enkelt til telefonsamtale med mobilen. Øreproppene er sertifisert for både Zoom, Teams og Google Meet.

Batteritid

Logitech lover dessuten dobbel batteritid i forhold til de fleste konsument-ørepropper: Seks timer med samtaletid, og hele ni timer med lyttetid med aktiv støydemping aktivert. Skrur du av støydempingen, får du 6,5 og 12 timer, ifølge Logitech. Viktig når man skal bruke øreproppene gjennom store deler av en arbeidsdag.

Zone True Wireless: Tilgjengelighet og pris

Zone True Wireless kommer i to farger: Grå (Graphite) eller rosa (Rose), hvor den rosa til å begynne med kun kan kjøpes gjennom nettsiden til Logitech. Øreproppene kommer en gang til høsten, og er priset til 299 euro.

logitech.com

5 hodesett til kontorbruk

Bedre lyd, mindre støy!

Mye av tiden på kontoret går til videokonferanser og andre digitale samtaler. Da trenger du å høre – og bli hørt! Vi forteller deg hvilket hodesett du skal ha.

Les videre
Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

De beste hodetelefonene blir sandfarget

Bose QuietComfort Ultra: Boses nye flaggskip

Devialet Gemini II kan noe ikke andre ørepropper kan

Grisebillige ørepropper med støydemping

Shure Aonic 50 får spatial audio

En helt ny type hodetelefonforsterker

Scroll to Top