Lettvekts hodetelefoner

forfatter

Det er ikke vanskelig å få ta i hodetelefoner. Gode hodetelefoner derimot, går det ikke 13 på dusinet av. Noe skotske RHA mener å ha en løsning på, i den 750 kr rimelige SA950i.

De lukkede øreklokkene huser 40 mm store membraner i mylar. Som er belagt med titan, angivelig for å fremme raskere dynamisk respons, og jevnere frekvensgang. Noe som bør bety bedre lyd, ikke noe vi er bortskjemt med i denne prisklassen, altså.

Hodetelefonene i diskret sort utførelse, veier bare 105 gram og har knapper og mik for styring av musikk, volum og samtaler med en smartmobil.

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.