TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

JBL og The Rock samarbeider om nye hodetelefoner til trening

DIsse øreklokkene bør tåle en støyt!

forfatter
Publisert 28.08.21 - 11:30

Den tidligere fribryteren og nå filmstjerne Dwayne «The Rock» Johnson er kjent for sine beinharde treningsøkter. Med 265 millioner følgere på Instagram er han også blitt en aldri så liten «influencer»! Nå har han satt navnet sitt på et sett med hodetelefoner: De heter noe så fint som UA Project Rock Over-Ear Training Headphones og er utviklet i samarbeid med JBL og treningstøyprodusenten Under Armour.

Hardføre hodetelefoner til trening

De nye hodetelefonene er IPX4-sertifiserte, og skal være laget for å tåle de svetteste og tøffeste treningsøktene. De bruker angivelig Under Armours egne materialer for å gi god stabilitet og pusteevne. Øreputene skal være slitesterke og hurtigtørkende, og kan også håndvaskes etter bruk.

Hodetelefonene skal være slitesterke, laget for å tåle en svetteøkt, og skreddersydd for intens trening. Lyden skal være finjustert av The Rock selv, med blant annet forsterket bass, for å gi maksimal motivasjon…!

Hodetelefonene har også aktiv, adaptiv støydemping med mulighet for å kontrollere bakgrunnsstøynivået, med bl.a TalkThru og Ambient Aware med et enkelt tastetrykk. Med TalkThru blir lydnivået senket slik at det blir enklere å ta en kjapp prat med treningspartnere, mens Ambient Aware gjør at du kan være mer til stede på treningssenteret ved at øretelefonene også tar inn lyder fra omgivelsene. Hodetelefonene har også støtte for stemmestyring via Google Assistant og Amazon Alexa.

Pris og tilgjengelighet

UA Project Rock treningshodetelefoner er tilgjengelig nå – prisen blir for 3300 kroner.

UA Project Rock Over-Ear Headphone funksjoner:

·       Adaptive Noise Cancelling

·       Rock-finjustert JBL Charged Sound

·       Robust holdbarhet

·       UA Storm Super Grip og SuperVent stoffteknologier

·       Opptil 45 timers Speed Charge-batteri med USB Type-C

·       Bionisk hørsel med TalkThru og Ambient Aware Technologies

·       Håndfrie talekommandoer med Google Assistant og Amazon Alexa stemmeassistenter

·       Støtte for JBL-appen for tilpassede EQ-innstillinger

·       UA Storm Super Grip for stabilitet, GoogJBLle Fast Pair

·       12-måneders MapMyFitness Premium-medlemskap inkludert*

·       Farge: Svart

 

Annonse
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Google meg i øret Det minste medlemmet av familien Pixel sitter godt i øret.
Sjekk de lekre hodetelefonene! Merk deg navnet YH-5000SE. Yamahas mest ambisiøse flaggskip blant hodetelefoner.
Ingenting bør låte slik Ingen bass, ingen trådløs lading, ingen støydemping. Lyden fra ingenting er ikke imponerende.
… koste hva det koste vil Mark Levinson lager ikke billige ting, og de har ikke tenkt å begynne nå. Med sine første trådløse, støykansellerende hodetelefoner. Men hvor bra er de?
Hør mer av omgivelsene med disse øreproppene Mange er veldig opptatt av lyddemping i sine ørepropper. Men noen ganger er det smart å slippe omgivelsene inn. Creative Sensemore Air går lenger enn de fleste.
Skiller seg ut I denne sammenhengen tunge og store sportspropper som leverer både komfort og lyd.
Følg Lyd & Bilde