Nyhet

Jabra Evolve2 30 får Teams-knapp

Bare husk å velge utgaven med stereolyd.

Skrevet av / 03.03.21 - 10:58
Jabra Evolve2 30 får Teams-knapp

Siden hele verden sitter på hjemmekontor, er behovet for kontorutstyr mangedoblet. Lyd er noe av det viktigste man trenger for å kommunisere med kolleger og kunder, og da kommer et bra headset godt med.

Jabra Evolve2 30 er en enkel og rimelig utgave i Evolve-serien, med to mikrofoner på den vippbare mikrofon-boomen for bedre talekvalitet, og to øreklokker med 26 mm elementer inni.

Headsettet finnes også i en monoutgave, men vi foretrekker selvsagt stereo.

Øreklokkene er også utstyrt med et rødt opptatt-lys som kan slås av og på, og de kan leveres i en Teams-utgave med en knapp som aktiverer Microsoft Teams direkte.

De veier bare 125 gram og er laget for komfort over tid, plugges rett i USB-kontakten på computeren, og koster 946 kr uten mva, 1183 kr med mva inkl.

Jabra Evolve2 30 er allerede tilgjengelig.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

De beste hodetelefonene blir sandfarget

Bose QuietComfort Ultra: Boses nye flaggskip

Devialet Gemini II kan noe ikke andre ørepropper kan

Grisebillige ørepropper med støydemping

Shure Aonic 50 får spatial audio

En helt ny type hodetelefonforsterker

Scroll to Top