Hodetelefoner

Svenske Urbanears har sett på kalenderen, og farget hodetelefonene i høstens farger.
forfatter

Sort, hvitt eller grått, er de vanligste fargene på hodetelefoner og ørepropper. Hos Urbanears synes de åpenbart at det er kjempekjedelig, og har blandet seg frem til tre klassiske høstfarger.

Forest er en dypgrønn, nesten kamoaktig farge, mens Pumpkins (se hovedbilde) klare oransje definitivt vises i bybildet. Rust er som navnet sier, dyp rødoransje, og fargene finnes på nesten alle hodetelefonene og øreproppene fra Urbanears.

En mengde andre farger finnes også, sort eller grått selvfølgelig blant dem, men hvorfor være så kjedelig når man kan piffe opp tilværelsen med litt kulør. Også på hodetelefonene man bærer på seg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.