Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Hodetelefoner fra… Leica!

Det er kanskje en slags logikk i det, for mange av Leica-kameraene, som SL, kan ta opp video. Da trenger man hodetelefoner. Master & Dynamic kalles Leicas variant over temaet, og serien består av tre modeller.

To av dem, Master & Dynamic MW60B-95 og MH40B-95, er hodetelefoner med henholdsvis trådløs Bluetooth- og kabeltilkobling.

(Foto: Produsenten)

En diskret 0.95-logo er det eneste som hinter om Leica. Nemlig Noctilux 50mm f0,95 for Leicas M-serie. Innvendig er øreklokkene kledd i rødt, med øreputer i lammeskinn og bøyle i stål.

Hodetelefonene har 45 mm store elementer, og den kablede utgaven leveres med to kabler og to tilkoblinger, slik at man kan koble en tilhører til hodetelefonene.

Annonse

Det finnes også et sett ørepropper, ME05B-95, laget av sortlakkert messing med 8 mm elementer innvendig.

(Foto: Produsenten)

Annonse
forfatter

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.