Hodetelefoner fra… Leica!

Skrevet av / 31.05.17 - 16:27
Hodetelefoner fra… Leica!

Det er kanskje en slags logikk i det, for mange av Leica-kameraene, som SL, kan ta opp video. Da trenger man hodetelefoner. Master & Dynamic kalles Leicas variant over temaet, og serien består av tre modeller.

To av dem, Master & Dynamic MW60B-95 og MH40B-95, er hodetelefoner med henholdsvis trådløs Bluetooth- og kabeltilkobling.

(Foto: Produsenten)

En diskret 0.95-logo er det eneste som hinter om Leica. Nemlig Noctilux 50mm f0,95 for Leicas M-serie. Innvendig er øreklokkene kledd i rødt, med øreputer i lammeskinn og bøyle i stål.

Hodetelefonene har 45 mm store elementer, og den kablede utgaven leveres med to kabler og to tilkoblinger, slik at man kan koble en tilhører til hodetelefonene.

Det finnes også et sett ørepropper, ME05B-95, laget av sortlakkert messing med 8 mm elementer innvendig.

(Foto: Produsenten)

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Forbedret premiummodell fra Bowers & Wilkins

De beste hodetelefonene blir sandfarget

Bose QuietComfort Ultra: Boses nye flaggskip

Devialet Gemini II kan noe ikke andre ørepropper kan

Grisebillige ørepropper med støydemping

Shure Aonic 50 får spatial audio

Scroll to Top