Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Ny on-ear modell fra B&O

B&O lanserer nye urbane hodetelefoner i friske farger.

Skrevet av / 20.11.14 - 14:37
Ny on-ear modell fra B&O

h2_4_60

Bang & Olufsen/BeoPlay er kjent for sine stilrene og vellydende hodetelefoner. Vi har tidligere stiftet bekjentskap med deres H6, som er en modell med store overliggende øreklokker, først og fremst beregnet til hjemmekos. Nå er det tydelig at B&O også vil henvende seg til de yngre hodetelefonbrukerne som er mer på farten.

BeoPlay H2 er en ny, lettere variant laget for en urban livsstil. Her sitter øreklokkene mer utenpå ørene snarere enn over, og veier kun 150 gram. B&O har likevel sørget for å bevare den luksuriøse følelsen med en kombinasjon av ekte skinn og tekstil i tre ulike farger. Videre skal det være lagt vekt på høy bærekomfort. Hodebøylen er såkalt adaptiv, og tilpasser seg automatisk til hodet ditt. Lyden serveres av et 4omm fulltoneelement med egen bassport.

man_no_bg

Støtter iPhone og Android

BeoPlay H2 er forøvrig utstyrt med  tre knappers betjening og mikrofon som sitter integrert i kabelen. BeoPlay støtter alle nyere iPhone-modeller, hvor man kan besvare telefonsamtaler med et enkelt trykk.  Tilpassede kabler til Android lanseres over nyttår, i tillegg til både kortere og lengre kabler for ulike typer bruk.

Prisen blir ca 1700 kroner, og H2 kan kjøpes hos flere Apple-forhandlere, Bang & Olufsen butikker, B&O PLAY nettbutikken (beoplay.com) og utvalgte designbutikker og kjøpesenter.

www.beoplay.com

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Forbedre hørselen med AirPods Pro

Lykke til med å få kjøpt disse

De beste øreproppene får en etterfølger

Skullcandy: GROM lyd til små barneører

Enda bedre Accentum fra Sennheiser

Forsterkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic feirer 100 år med spesialutgave

Bruker solen som krafstasjon

Støyreduserende ørepropper fra OnePlus

Rimelige ørepropper fra Redmi

Ørepropper: Audio-Technica lover kremlyd

Hodetelefoner leser hjernen din

0
Scroll to Top