TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Ferrari på ørene

Nå kan du skaffe deg vaskeekte Ferrari-lyd, uten å pantsette huset. Ferrari hodetelefoner by Logic3 har et bredt utvalg, fra propper til støydemping.

forfatter
Publisert 21.11.12 - 11:23

Man skulle kanskje ikke tro det, men det er strenge regler for hvem som får lov til å bruke Ferraris steilende hingst på produkter. Når det først skjer, skyldes det at Ferrari ser verdien av å være synlig på produkter som samsvarer med deres egen filosofi og kvalitetstandard.

Logic3 er åpenbart i den riktige kategorien. For nå kan du finne Ferrari by Logic3 i butikkene. Og det dreier seg i første rekke om ørepropper, hodetelefoner og dokkinghøyttalere.

Alt med Ferrari-logoen godt synlig, og gjerne i rødt, som den ovenstående P200 fra Scuderia-kolleksjonen. En lukket hodetelefon, i en serie produkter, som består av to ørepropper, tre lukkede hodetelefoner, og to versjoner av dokkinghøyttaleren Scuderia FS1 til 5000 kr. En med og en uten trådløs AirPlay strømming av musikk.

I den mer diskrete Cavallino-kolleksjonen finnes det en tilsvarende dokkinghøyttaler, også den i to versjoner (se bildet over). Men også to sett ørepropper, og to lukkede hodetelefoner i sort eller beige.

Toppmodellen T350 har aktiv støydemping, og er kledd i sort eller beige skinn, mens den mer kompakte T250 til 2400 kr, kan klappes sammen og få plass i en romslig lomme.

Alle modellene kan leveres med fjernkontroll og mic, for styring av en iPhone. Men kan også brukes sammen med Android, eller Windows-mobiler.

Nordisk representant for Ferrari by Logic3 er Aurora Group.

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kontor-headset fra B&O Med Beocom Portal har Bang & Olufsen laget et headset til hjemmekontoret og arbeidsplassen.
I en støyende hverdag trenger du disse! I hverdagens trafikk og støy, er det på tide å gjøre hørselen en tjeneste. Her er vår Topp 10-liste over anbefalte hodetelefoner og ørepropper, med støykansellering.
Px8 er det nye flaggskipet fra Bowers & Wilkins B&W lover enda bedre hodetelefonlyd takket være nye drivere med karbonfibermembraner.
Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Er dette verdens beste hodetelefoner? Da vi først hørte flaggskiphodetelefonene Focal Utopia for noen år siden, ble vi blåst overende. For noen detaljer. For en tilstedeværelse. Nå blir de nye. Og enda bedre?
Følg Lyd & Bilde