Search
Generic filters

Ferrari på ørene

Nå kan du skaffe deg vaskeekte Ferrari-lyd, uten å pantsette huset. Ferrari hodetelefoner by Logic3 har et bredt utvalg, fra propper til støydemping.

Man skulle kanskje ikke tro det, men det er strenge regler for hvem som får lov til å bruke Ferraris steilende hingst på produkter. Når det først skjer, skyldes det at Ferrari ser verdien av å være synlig på produkter som samsvarer med deres egen filosofi og kvalitetstandard.

Logic3 er åpenbart i den riktige kategorien. For nå kan du finne Ferrari by Logic3 i butikkene. Og det dreier seg i første rekke om ørepropper, hodetelefoner og dokkinghøyttalere.

Alt med Ferrari-logoen godt synlig, og gjerne i rødt, som den ovenstående P200 fra Scuderia-kolleksjonen. En lukket hodetelefon, i en serie produkter, som består av to ørepropper, tre lukkede hodetelefoner, og to versjoner av dokkinghøyttaleren Scuderia FS1 til 5000 kr. En med og en uten trådløs AirPlay strømming av musikk.

I den mer diskrete Cavallino-kolleksjonen finnes det en tilsvarende dokkinghøyttaler, også den i to versjoner (se bildet over). Men også to sett ørepropper, og to lukkede hodetelefoner i sort eller beige.

Toppmodellen T350 har aktiv støydemping, og er kledd i sort eller beige skinn, mens den mer kompakte T250 til 2400 kr, kan klappes sammen og få plass i en romslig lomme.

Alle modellene kan leveres med fjernkontroll og mic, for styring av en iPhone. Men kan også brukes sammen med Android, eller Windows-mobiler.

Nordisk representant for Ferrari by Logic3 er Aurora Group.

 

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.