Hodetelefoner

Nå kan du skaffe deg vaskeekte Ferrari-lyd, uten å pantsette huset. Ferrari hodetelefoner by Logic3 har et bredt utvalg, fra propper til støydemping.
Annonse
Annonse
forfatter

Man skulle kanskje ikke tro det, men det er strenge regler for hvem som får lov til å bruke Ferraris steilende hingst på produkter. Når det først skjer, skyldes det at Ferrari ser verdien av å være synlig på produkter som samsvarer med deres egen filosofi og kvalitetstandard.

Logic3 er åpenbart i den riktige kategorien. For nå kan du finne Ferrari by Logic3 i butikkene. Og det dreier seg i første rekke om ørepropper, hodetelefoner og dokkinghøyttalere.

Alt med Ferrari-logoen godt synlig, og gjerne i rødt, som den ovenstående P200 fra Scuderia-kolleksjonen. En lukket hodetelefon, i en serie produkter, som består av to ørepropper, tre lukkede hodetelefoner, og to versjoner av dokkinghøyttaleren Scuderia FS1 til 5000 kr. En med og en uten trådløs AirPlay strømming av musikk.

Annonse

I den mer diskrete Cavallino-kolleksjonen finnes det en tilsvarende dokkinghøyttaler, også den i to versjoner (se bildet over). Men også to sett ørepropper, og to lukkede hodetelefoner i sort eller beige.

Toppmodellen T350 har aktiv støydemping, og er kledd i sort eller beige skinn, mens den mer kompakte T250 til 2400 kr, kan klappes sammen og få plass i en romslig lomme.

Alle modellene kan leveres med fjernkontroll og mic, for styring av en iPhone. Men kan også brukes sammen med Android, eller Windows-mobiler.

Annonse

Nordisk representant for Ferrari by Logic3 er Aurora Group.

 

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

HEDDphone er et virkelig unikum, som baner vei for noe helt nytt innenfor hodetelefoner. Slike har du garantert ikke hørt før!
Med samme finesser som Apples ørepropper er de like låst til Samsungs egne mobiler.
Du kan få AIAIAIs hodetelefoner akkurat som du vil ha dem – for du kombinerer delene selv. Vi har lyttet til toppmodellen.
Audezes gaming-headset nyter godt av planar-teknologien fra selskapets luksushodetelefoner.
Bare husk å velge utgaven med stereolyd.
Elektrostatiske hodetelefoner og drivere fra Stax er bare begynnelsen.
Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet
Sammen med Formlabs skal Sennheiser gi ørepropper perfekt tilpasset brukerens ører.
Full pott for Polestar 2 i krasjtest.
Xaiomi har lansert fire nye mobiler som de aller fleste har råd til. Den billigste har 5G, og den dyreste har 108 megapiksler.
Porsches elektriske crossover er endelig offisiell - sjekk ut lanseringsvideoen her!
Trådløse propper med Marshall-lyd og appstyring.
LG har patentert en ny type OLED-TV som kan skjules når du ikke bruker den.
Disney ryster i selve fundamentet til kinoenes eksklusive filmmonopol.
En ny, heftigere versjon av Samsungs superbrede gaming-monitor skal være på vei.
Lyngdorfs flaggskipsforsterker kan nå spille av de høyoppløste MQA-lydfilene fra blant annet Tidal.
Nå kan du snart høre Wharfedale og Leak Audio hos forhandlere.
Bare husk å velge utgaven med stereolyd.
Samsung slipper en rekke nye TV-modeller i løpet av mars/april.
0-100 km/t under 5 sek, firehjulstrekk og 420 km rekkevidde