BLACK FRIDAY TILBUD PÅ LYD & BILDE. 50% BARE I DAG! SE TILBUDET HER!

Ferrari på ørene

Nå kan du skaffe deg vaskeekte Ferrari-lyd, uten å pantsette huset. Ferrari hodetelefoner by Logic3 har et bredt utvalg, fra propper til støydemping.

Man skulle kanskje ikke tro det, men det er strenge regler for hvem som får lov til å bruke Ferraris steilende hingst på produkter. Når det først skjer, skyldes det at Ferrari ser verdien av å være synlig på produkter som samsvarer med deres egen filosofi og kvalitetstandard.

Logic3 er åpenbart i den riktige kategorien. For nå kan du finne Ferrari by Logic3 i butikkene. Og det dreier seg i første rekke om ørepropper, hodetelefoner og dokkinghøyttalere.

Alt med Ferrari-logoen godt synlig, og gjerne i rødt, som den ovenstående P200 fra Scuderia-kolleksjonen. En lukket hodetelefon, i en serie produkter, som består av to ørepropper, tre lukkede hodetelefoner, og to versjoner av dokkinghøyttaleren Scuderia FS1 til 5000 kr. En med og en uten trådløs AirPlay strømming av musikk.

I den mer diskrete Cavallino-kolleksjonen finnes det en tilsvarende dokkinghøyttaler, også den i to versjoner (se bildet over). Men også to sett ørepropper, og to lukkede hodetelefoner i sort eller beige.

Toppmodellen T350 har aktiv støydemping, og er kledd i sort eller beige skinn, mens den mer kompakte T250 til 2400 kr, kan klappes sammen og få plass i en romslig lomme.

Alle modellene kan leveres med fjernkontroll og mic, for styring av en iPhone. Men kan også brukes sammen med Android, eller Windows-mobiler.

Nordisk representant for Ferrari by Logic3 er Aurora Group.

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Les også

AKMs DAC-fabrikk har brent ned, som krøpler produsentene i flere måneder. Slik responderer hi-fi-bransjen.
Black Friday er på trappene. Slik holder du deg trygg, mens du sikrer deg de beste kjøpene.
Duoen bak The Rain får fornyet tillit hos strømmegiganten.
Nå er det bare tre uker til vi igjen kan humre og le med sjarmerende Johanne & Co.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Risikoen for å bli snytt er større enn sjansen for å gjøre et kupp.
Light Speaker fra svenske Transparent er ikke som andre trådløse høyttalere.
Popprinsessen går helt nye veier - nå på Disney+.
Fujifilm GFX100 får 400 megapiksler!
Ifølge flere kilder har Samsung ingen planer om en Galaxy Note 21. Note-serien skal erstattes av Galaxy Z Fold 3.
HBO Nordic tar "en dansk en" - lanserer snart sin første danske serie.
Unngå bomkjøp på Black Friday – gå etter testvinnerne!
Den taiwanske produsenten av mopeder og motorsykler vil avduke sin KYMCO F9 elektriske scooter på torsdag.
Dette er hodetelefonene du bør kjøpe i år.
Serien består av seks episoder og er basert på den kritikerroste podcasten Equinox 1985 av Tea Lindeburg og har blant andre Danica Curcic (Broen, Kriger) og Lars Brygmann (Dicte) på rollelisten.
Nedtellingen til Black Friday har startet, her er TV-ene vi anbefaler å ha i kikkerten!
Nå vil også B&O være med i 48-tommer klubben!