Hodetelefon:

Man forbinder ikke den legendariske høyttalerprodusenten JBL med hodetelefoner, men jammen har de ikke det også. Nå i spreke farger til og med.

JBL har slått seg sammen med Quicksilvers, som lager streetware for kvinner i en designlinje de kaller Roxy. De tre nye modellene heter derfor Roxy Reference, og leveres oransje/rosa eller blå/grønn, med matchende etuier.
Hodetelefonene er beregnet for bærbart bruk og kan brukes sammen med alle MP3-spillere og iPoder. Toppmodellen Reference 430 (se bildet over) er bare 32 ohm, noe som burde holde i massevis til å få spretten lyd selv fra mobiltelefoner og MP3-spillere.

Roxy Reference 250 og 230 er små propper, i de samme spreke fargene, mens Reference 230 ligger i øret, er Reference 250 ørepropper man plugger inn i øregangen for å dempe støy utenfra. De har også håndfri mikrofon og svarknapp, slik at de kan brukes med en iPhone.

Roxy Reference 230 ørepropper:  299 kr
Roxy Reference 250 in-ear ørepropper:  399 kr
Roxy Reference 430 hodetelefoner:  699 kr

Harman / Neby as

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Marius


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.