Yamaha får Spotify

I begynnelsen av november vil alle Yamahas surroundreceivere fra og med RX-V673 og oppover, få innebygd Spotify.
forfatter

Alle eiere av nye Yamaha-receivere fra modell RX-V673 og oppover, kan i begynnelsen av november glede seg over Spotify-oppgradering. Det betyr at om du har en Spotify-konto, kan du få direkte tilgang til musikken, dine egne og andres spillelister direkte, uten å koble via en datamaskin.

Med mindre du bare skal sette i gang en spilleliste, enten din egen eller en som er anbefalt på forsiden, er det litt tungvint å bruke Spotify uten tastatur. Derimot blir dette langt enklere med Yamahas fjernkontrollapp for bærbare Apple- eller Android-produkter. Da får du søkt etter all musikken du ønsker med et virtuelt tastatur på berøringsskjermen.

Dette er nok først og fremst en god nyhet for Android-brukere, da alle med iPhone eller iPad uansett kan bruke Spotify-appen på mobilen eller nettbrettet, og strømme til receiveren via AirPlay.

Men vi synes uansett Spotify er en velkommen utvidelse av Yamaha-produktene.

Eksisterende receivere blir automatisk oppgradert
Spotify lanseres som nevnt i begynnelsen av november, og blir tilgjengelig for alle eiere gjennom en oppdatering av receiverens programvare. Står receiveren tilkoblet nettverk, vil den automatisk oppdatere seg selv når ny programvare er tilgjengelig, uten at brukeren trenger å tenke på det.

yamaha.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.