Search
Generic filters

Vinn en projektor fra Projectiondesign

Nå har du sjansen. Leteng og Projectiondesign arrangerer et seminar på Latter i Oslo 15. juni, hvor man kan vinne en projektor til 58.000 og møte Bård Eker fra Eker Group.


Leteng er en stor bransjeaktør som driver med av-utstyr i proffklassen, mens Projectiondesign har skapt seg et navn som high-end projektorer med rå design.
Under seminaret kalt Blir du sett, blir du hørt, på Latter  – på Aker Brygge i Oslo – kan man høre foredragsholdere snakke om alt fra design til signaldistribusjon og 3D teknologi.
De som registrerer seg ved opppmøte på Latter den 15. juni, klokken 1000, er med i trekningen av en Avielo Prisma HD fra Projectiondesign, til en verdi av 58.000 kroner.
Fagseminaret er beregnet først og fremst på bransjefolk og folk med tilknytning til AV-bransje, elektronikkbransje og proff lyd- og bilde, ikke på privatpersoner.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bård Ekers foredrag starter klokken 1100, deretter går det slag i slag til Torkel Thoresen fra Telenor Broadcast snakker om 3D teknologi klokken 1440, og hva som skal til for at du kan se 3D hjemme i stuen.
Dagen avsluttes med trekning av HD-projektoren til en heldig vinner.
Lyd & Bilde vil også være tilstede, med en 3D-demonstrasjon av bladets 3D-ekspert Audun Hage.
Leteng

Les også

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.