Vegghengt subwoofer fra REL

Siste nytt fra REL: En trådløs subwoofer du kan henge på veggen.
forfatter

Engelske REL er spesialist på subwoofere, som regel av den store og dominerende sorten, men nå har de slått et slag for mer diskré bassløsninger. Habitat 1 er en trådløs subwoofer som er konstruert spesielt for veggmontering.

Subwooferen består av to 6,5″ aktive basser på forsiden kombinert med en 10″ passiv membran på baksiden. Den kan monteres på veggen eller på et eget stativ.

Som vanlig for REL-suber skjer tilkoblingen enten via vanlig RCA linjeinngang, eller via høyttalernivå for å matche klangen til forsterkeren din best mulig. Den innebygde forsterkereren yter 200 watt, og selve subwooferen kommer i høyglans hvitt eller sort.

For de av oss som har plass til et realt beist av en subwoofer, er kanskje RELs nye R528SE subwoofer et bedre alternativ. Den har en 12-tommers bass av karbonfiber kombinert med en passiv 12-tommer som spiller ned mot gulvet, og en kraftig forsterker på 500 watt.

Priser:

REL Habitat 1 ca 15.000 kroner

R528SE ca 18.000 kroner

Kilde: What Hi-Fi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.