Hjemmekino:

Til sommeren kommer Sonys nye generasjon Blu-ray-spillere. Den ene av dem er trådløs. Og et anlegg med trådløse høyttalere.


Sony BDV-E500W
De to nye spillerne får følge av to nye hjemmekinoanlegg med Blu-ray. Anleggene BDV-E300 og BDV-E500W er komplette med høyttalere og forsterkere, mens BDV-500W har trådløse bakhøyttalere i tillegg.

BDP-S360

De to spillerne –  BDP-S360 og S560 – har fått full støtte for alle HD-lydformatene og støtter i tillegg Deep Color som gir større fargespekter på skjermer som er tilpasset Deep Color.

BDP-S560

Modellen BDP-S560 har i tillegg trådløs nettverkstilkobling slik at man kan bruke interaktiviteten i BD- Live uten å koble spilleren til nettverket med ethernettkabel. Spilleren kobler seg til nettverket (802.11N/G/B/A) og kan streame BD-Live-innhold som ekstrascener, interactive spill og mye mer.
Den støtter også Digital Living Network Alliance (DLNA) som gjør det mulig å dele innhold som for eksempel bilder over et trådløst nettverk.
Sony Norge
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.