Hjemmekino:

Til sommeren kommer Sonys nye generasjon Blu-ray-spillere. Den ene av dem er trådløs. Og et anlegg med trådløse høyttalere.


Sony BDV-E500W
De to nye spillerne får følge av to nye hjemmekinoanlegg med Blu-ray. Anleggene BDV-E300 og BDV-E500W er komplette med høyttalere og forsterkere, mens BDV-500W har trådløse bakhøyttalere i tillegg.

BDP-S360

De to spillerne –  BDP-S360 og S560 – har fått full støtte for alle HD-lydformatene og støtter i tillegg Deep Color som gir større fargespekter på skjermer som er tilpasset Deep Color.

BDP-S560

Modellen BDP-S560 har i tillegg trådløs nettverkstilkobling slik at man kan bruke interaktiviteten i BD- Live uten å koble spilleren til nettverket med ethernettkabel. Spilleren kobler seg til nettverket (802.11N/G/B/A) og kan streame BD-Live-innhold som ekstrascener, interactive spill og mye mer.
Den støtter også Digital Living Network Alliance (DLNA) som gjør det mulig å dele innhold som for eksempel bilder over et trådløst nettverk.
Sony Norge
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Les også

HBO puster nytt liv i en av tidenes mest populære TV-serier.
Ettar at HBO avsluttet sin flaggskipserie, Game of Thrones, har seertallene virkelig fått seg et skudd for baugen.
HBO har nå annonsert skuespillerne til andresesongen av Fremvandrerne (Beforeigners), og vi drar kjensel på en gammel kjenning fra Game of Thrones.
Netflix slipper nå traileren til den kommende seriemorder-serien Night Stalker.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Samsungs nye trådløse ørepropper kommer med intelligent aktiv støyreduksjon.
Likt som i fjor kommer årets Samsung Galaxy S-serie i tre forskjellige utgaver: Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.
Sonys enorme videovegg kommer nok ikke inn i stua med det første, men det kan godt hende du får se den i aksjon likevel!
Forsterker kampen mot Sonos, med Sound Bar 550.
Anvendelig 35mm for Sony fullformat
Eksternt grafikkort gir den kompakte bærbare ekstra krefter til spill både hjemme og ute.
Raskere grafikk, raskere CPU, raskere skjerm.
Earins nye øresnegler lover bedre bass og lydkvalitet enn konkurrentene.
Ny infotaimentskjerm dekker hele dasbordet
LG Display tilbyr flere nye OLED skjermstørrelser i 2021, deriblant en etterlengtet 42-tommer. Spørsmålet er hvilken av TV-produsentene som biter på først?
Skal utfordre Volkswagen og Skoda
HBO puster nytt liv i en av tidenes mest populære TV-serier.