Toshiba-TV med 4K-oppløsning

84 tommer store flatskjermer med super-oppløsning ser ut til å bli en trend i år. Nå lanserer også Toshiba sin 4K-TV.
forfatter

Toshiba vil ikke være dårligere enn Sony og LG, og viser frem sin egen 4K TV på IFA-messen. Toshiba kaller den Quad Full HD TV for å poengtere at den har fire ganger så høy oppløsning som en vanlig full HD-TV.

Toshibas høyoppløste skjerm er også 84 tommer stor, men litt slankere enn Sonys variant, ikke minst takket være mangelen på sidemonterte høyttalere. Toshiba viser frem tre eksemplarer her på IFA-messen, som viser TV-spill, fotomodeller og landskapsbilder i gnistrende skarp 4K-oppløsning. Ikke bare det , fargenyansene er også svært imponerende for en LED-LCD basert TV å være.

Pris og tilgjengelighet på Toshibas aller største TV er foreløpig ukjent, men det antydes første kvartal 2013.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.