TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

Sony HT-A9 tilbake i butikkhyllene

Sonys populære surroundhøyttalere har vært vanskelige å slå kloa i, men nå har de fått ny forhandler.

forfatter
Publisert 13.10.22 - 11:12

For nesten nøyaktig ett år siden testet vi Sonys rykende ferske hjemmekinohøyttalere HT-A9, og ble da mektig imponert over surroundopplevelsen.

Med fire avanserte, men kompakte surroundhøyttalere som kan plasseres fritt i rommet, og muligheten for å utvide med trådløs subwoofer, klarte Sony-systemet å lukke oss inne i en usedvanlig virkelighetstro og engasjerende «lydboble».

I tillegg til imponerende gjengivelse av film og TV-underholdning, spilte Sony-høyttalerne også overbevisende på musikk. Realismen var til å ta og føle på, og HT-A9 endte med få en solid anbefaling fra vår side.

Det var bare ett problem: Høyttalerne var nesten umulig å få tak i! 

L&B-redaksjonen har i ettertid mottatt mange henvendelser fra lesere som lurer på hvor man kan kjøpe HT-A9. Produktet har vært mangelvare ute hos de vanlige Sony-forhandlerne, og høyttalerne har heller ikke vært tilgjengelig i Sonys egen nettbutikk.

Om det skyldes korona, chipmangel eller andre problemer skal vi ikke spekulere i, men Sony har altså ikke vært i stand til å dekke etterspørselen – til stor frustrasjon blant en del vordende kjøpere. Men nå ser ting ut til å ha løsnet!

Sony Nordic skriver i en melding til Lyd & Bilde at HT-A9 nå kan kjøpes hos Elkjøp: Høyttalerne vil i første rekke selges direkte via nett, men kan også bli tilgjengelig i butikk etter hvert.

Vi registrerer at prisen på HT-A9 har gått opp med et par tusenlapper siden vi testet dem første gang, men nå finnes systemet i alle fall tilgjengelig. Sony-høyttalerne er definitivt verdt en vurdering, dersom man søker større lydopplevelser enn det en vanlig lydplanke kan gi.

Vil du vite mer om Sony HT-A9, så anbefaler vi å lese testen under!

Les også Sony HT-A9: For en surroundlyd! Med HT-A9 har Sony tenkt helt nytt, og løst et stort problem innen hjemmekinolyd. Nemlig plassering av høyttalerne. Og som det funker!
Sony HT-A9 lifestyle(2)
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

En kommentar om “Sony HT-A9 tilbake i butikkhyllene”

  1. Eg har tinga desse høgtalarane på Elkjøp, og no skal eg hente dei etter helga. Gleder meg masse.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nye Apple TV er en kraftplugg Tredje generasjon Apple TV 4K er en lynrask enhet med kraftig ytelse, en sømløs brukeropplevelse og lekker bilde- og lydkvalitet. Bare plugg den inn, og ta frem popcornet!
Lyd på ingen plass Innbyggingshøyttalerne DALI Phantom K-60 LP krever nesten ingen innbyggingsplass i dybden.
Her er nye Apple TV 4K En ny versjon av Apples populære TV-boks slippes 4. november – med en gladnyhet for eiere av Samsung TV!
Marantz Cinema: Friskere utseende - heftigere lyd? Marantz Cinema-serien består av nye integrerte surroundforsterkere i tillegg til separat prosessor og 16-kanals effektforsterker. Med et utseende man ikke ønsker å gjemme bort.
Comeback for Sonys beste surroundhøyttalere Sonys populære surroundhøyttalere har vært vanskelige å slå kloa i, men nå har de fått ny forhandler.
Laserskarpt kinobilde Markedets rimeligste laserprojektor med ekte 4K-oppløsning er nøyaktig så fantastisk som det høres ut.
Følg Lyd & Bilde