Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Sony HT-A9 tilbake i butikkhyllene

Sonys populære surroundhøyttalere har vært vanskelige å slå kloa i, men nå har de fått ny forhandler.

Skrevet av / 13.10.22 - 11:12
Sony HT-A9 tilbake i butikkhyllene

For nesten nøyaktig ett år siden testet vi Sonys rykende ferske hjemmekinohøyttalere HT-A9, og ble da mektig imponert over surroundopplevelsen.

Med fire avanserte, men kompakte surroundhøyttalere som kan plasseres fritt i rommet, og muligheten for å utvide med trådløs subwoofer, klarte Sony-systemet å lukke oss inne i en usedvanlig virkelighetstro og engasjerende “lydboble”.

I tillegg til imponerende gjengivelse av film og TV-underholdning, spilte Sony-høyttalerne også overbevisende på musikk. Realismen var til å ta og føle på, og HT-A9 endte med få en solid anbefaling fra vår side.

Det var bare ett problem: Høyttalerne var nesten umulig å få tak i! 

L&B-redaksjonen har i ettertid mottatt mange henvendelser fra lesere som lurer på hvor man kan kjøpe HT-A9. Produktet har vært mangelvare ute hos de vanlige Sony-forhandlerne, og høyttalerne har heller ikke vært tilgjengelig i Sonys egen nettbutikk.

Om det skyldes korona, chipmangel eller andre problemer skal vi ikke spekulere i, men Sony har altså ikke vært i stand til å dekke etterspørselen – til stor frustrasjon blant en del vordende kjøpere. Men nå ser ting ut til å ha løsnet!

Sony Nordic skriver i en melding til Lyd & Bilde at HT-A9 nå kan kjøpes hos Elkjøp: Høyttalerne vil i første rekke selges direkte via nett, men kan også bli tilgjengelig i butikk etter hvert.

[prisguiden1]

Vi registrerer at prisen på HT-A9 har gått opp med et par tusenlapper siden vi testet dem første gang, men nå finnes systemet i alle fall tilgjengelig. Sony-høyttalerne er definitivt verdt en vurdering, dersom man søker større lydopplevelser enn det en vanlig lydplanke kan gi.

Vil du vite mer om Sony HT-A9, så anbefaler vi å lese testen under!

Les også Sony HT-A9: For en surroundlyd! Med HT-A9 har Sony tenkt helt nytt, og løst et stort problem innen hjemmekinolyd. Nemlig plassering av høyttalerne. Og som det funker!
Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

1 hendelser på “Sony HT-A9 tilbake i butikkhyllene”

  1. Eg har tinga desse høgtalarane på Elkjøp, og no skal eg hente dei etter helga. Gleder meg masse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbud i samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no

Gnistrende high-end høyttaler

Storm i et vannglass

Slår Sonos på hjemmebane

Scroll to Top