Receiver

Med Yamaha RX-S600D finnes det endelig en surroundreceiver som ikke tar all plassen i hylla, og samtidig har DAB+ radio, AirPlay-strømming og USB-inngang.
forfatter

Den slanke RX-S600D er bare 11 cm høy og har alt man trenger i hjemmekinoen. At den ikke er dypere enn 32 cm, gjør at den også passer i moderne tv-møbler som er tilpasset flatskjermer, og derfor er mindre dyp enn de pleide å være.

RX-S600D er en 5,1-kanals receiver som er godt utstyrt. Med AirPlay-strømming, MusicPlay, nettverksstrømming, internettradio og Yamahas AV Controller app, er den i høyeste grad en moderne receiver. Den har forøvrig sone 2 også, slik at man kan sende lyden til en tilstøtende rom.

RX-S600D envi

Den støtter de aller fleste surroundformater du kommer til å støte på, og det samme gjelder lydformater som FLAC, WAV og så videre.

Selvsagt også 3D og audio return via HDMI, slik at data kan sendes og mottas i samme kabel.

En USB-kontakt på fronten gjør det mulig å lade og spille av musikk på en iPad, iPod eller iPhone.

RX-S600D kit

Yamaha oppgir effekten  i to kanaler til 60 w, og så mye som 160 w i maks effekt (2 ohm). Som alltid når det gjelder Yamaha, virker den solid bygget, og for spesielt interesserte tar vi med et bilde av receiveren med topplokket fjernet.

Prisen er ikke kjent, men receiveren skal være i butikken om få uker.

En versjon kalt RX-S600 uten DAB og DAB+ finnes også, men vi anbefaler å velge DAB-utgaven RX-S600D.

RX-S600D innv

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.