TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Slank AV-receiver med DAB+

Med Yamaha RX-S600D finnes det endelig en surroundreceiver som ikke tar all plassen i hylla, og samtidig har DAB+ radio, AirPlay-strømming og USB-inngang.

forfatter
Publisert 04.09.13 - 10:55

Den slanke RX-S600D er bare 11 cm høy og har alt man trenger i hjemmekinoen. At den ikke er dypere enn 32 cm, gjør at den også passer i moderne tv-møbler som er tilpasset flatskjermer, og derfor er mindre dyp enn de pleide å være.

RX-S600D er en 5,1-kanals receiver som er godt utstyrt. Med AirPlay-strømming, MusicPlay, nettverksstrømming, internettradio og Yamahas AV Controller app, er den i høyeste grad en moderne receiver. Den har forøvrig sone 2 også, slik at man kan sende lyden til en tilstøtende rom.

RX-S600D envi

Den støtter de aller fleste surroundformater du kommer til å støte på, og det samme gjelder lydformater som FLAC, WAV og så videre.

Selvsagt også 3D og audio return via HDMI, slik at data kan sendes og mottas i samme kabel.

En USB-kontakt på fronten gjør det mulig å lade og spille av musikk på en iPad, iPod eller iPhone.

RX-S600D kit

Yamaha oppgir effekten  i to kanaler til 60 w, og så mye som 160 w i maks effekt (2 ohm). Som alltid når det gjelder Yamaha, virker den solid bygget, og for spesielt interesserte tar vi med et bilde av receiveren med topplokket fjernet.

Prisen er ikke kjent, men receiveren skal være i butikken om få uker.

En versjon kalt RX-S600 uten DAB og DAB+ finnes også, men vi anbefaler å velge DAB-utgaven RX-S600D.

RX-S600D innv

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Referanselyd rett i veggen In-wall høyttalerne fra IW150 serien skal være spesielt utviklet for Dolby Atmos.
Nå får du Google TV på alle skjermer Google Chromecast gir TV-en nytt liv, og nå har den fått både fjernkontroll, Google TV – og 4K. Men også et problem.
Chromecast med Google TV kommer (endelig) til Norge Fra i dag kan Googles nye Chromecast forhåndsbestilles i Norge. Den byr blant annet på en inkludert fjernkontroll og Google TV. Fra 21. juni er den også tilgjengelig i butikkene
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et av de store gamle trærne i hi-fi-skogen har falt. Uten en lyd.
Sjekk ut Sonys nye 4K-projektorer Tilbyr blant annet laserlys til en helt ny pris!
Ta med deg bildet hvor som helst! Samsung The Freestyle er en kjekk projektor når du trenger rask og enkel videounderholdning i stort format – men har også noen begrensninger.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend