CES 2013:

Samsung sier de vil lansere en annerledes TV med nyskapende form og design når CES-messen åpner i Las Vegas neste uke.
forfatter

Det er Samsung selv som har startet ryktene på sin koreanske blogg, i form av et bilde av en TV stående på høykant midt i et snødekt landskap.

Hva bildet egentlig betyr er for tidlig å si, men teksten under bildet kan oversettes til ”en sann innovasjon innen TV-design er på vei, med en aldri-før-sett TV-form og en tidløst galleri-design.” Altså spiller den vertikale orienteringen en nøkkelrolle. Kanskje det i tillegg er snakk om en gjennomsiktig TV-skjerm?

Samtidig har Samsung lagt ut en Youtube-video hvor en rekke gamle TV-apparater valfarter til CES i Las Vegas for å se Samsungs nye TV.

Vi må akkurat som dem, vente til neste uke med å se Samsungs siste kreasjon med egne øyne, men nå har de i det minste pirret nysgjerrigheten vår…

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=IAV-Kkq-GtY

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.