Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Rimeligere Sony-projektor

Med en pris ned mot 20.000 kr blir nye HW40ES, Sonys rimeligste hjemmekinoprojektor

Skrevet av / 01.04.14 - 11:06
Rimeligere Sony-projektor

Den nye HD3D-projektoren er en enklere variant av den strålende HW55ES (les testen her), men er flere tusen kroner billigere. Likevel har den Sonys Motionflow-teknologi for mindre hakking i bildet, og Reality Creation som skal gi skarpere bilder.

Sony oppgir lysstyrken til 1700 lumen, og den har Sonys avanserte iris som blender for lyset, slik at du skal få bedre bildekontrast, for eksempel i et mørkt hjemmekinorom.

Projektoren skal også ha ekstra stor linseforskyvning slik at det blir lettere å plassere den for eksempel i taket eller litt på siden av aksen til lerretet

Den har innebygd 3D IR-sender, til 3D-briller, men brillene følger ikke med. Sony sier at lydnivået fra viftene er på 21 dB, som er veldig lavt og neppe vil forstyrre selv om projektoren er plassert nært sofaen.

VPL-HW40ES er tilgjengelig i fargene svart og hvit fra april 2014, til 22.000 kr pluss 3D-briller.

vplhw40es_front

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top