IFA 2009:

IFA 2009: Under IFA-messen passet Onkyo på å vise fram sitt råeste surroundanlegg. Med 9 x 200 w og en tilhørende Blu-ray-spiller.

Blu-ray-spilleren var en prototype, men BD-SP807 skal være klar for butikkene like etter jul, og er en toppspesifisert spiller i et solid kabinett, som matcher Onkyos råeste surroundprosessor og effektforsterker.
Effektforsterkeren MC5507, er et 9 x 200 w beist med fullstendig diskrete analoge forsterkertrinn, ikke noe digitalforsterkning å se noe sted.

Den skal naturligvis brukes sammen med den nye 9.2-kanals surroundprosessoren PR‑SC5507, som har alt man trenger, og litt til.
SC5507 har innebygget bildeprosessering med HQV Reon‑VX-prosessor for optimal oppskalering av DVD til 1080 HD, og den har ikke bare Audyssey MultEQ XT som er et avansert automatisk oppsett og kalibrering av lyd til alle kanaler.

Men den har selvsagt alle HD-lydformatene, Audyssey DSX og Dolby Pro Logic IIz som gir mer surroundeffekt med to ekstra høyttalere foran, for ikke å glemme støtte for THX Ultra 2 Plus.
Den har også balanserte inn- og utganger, en sjeldenhet på slike prosessorer, men praktisk fordi man kan fore effektforsterkere som står langt unna uten å risikere støy og interferens som man får når man bruker uskjermet kabel i lange lengder.
Prisene er ikke fastsatt for noen av produktene, men Blu-ray-spilleren vil koste under 10.000 kroner, mens effektforsterkeren MC5507 og prosessoren SC5507 vil koste noe i nærheten av 20.000 kroner hver.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Marius


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.