Search
Generic filters

Rå Onkyo surround

IFA 2009: Under IFA-messen passet Onkyo på å vise fram sitt råeste surroundanlegg. Med 9 x 200 w og en tilhørende Blu-ray-spiller.

Blu-ray-spilleren var en prototype, men BD-SP807 skal være klar for butikkene like etter jul, og er en toppspesifisert spiller i et solid kabinett, som matcher Onkyos råeste surroundprosessor og effektforsterker.
Effektforsterkeren MC5507, er et 9 x 200 w beist med fullstendig diskrete analoge forsterkertrinn, ikke noe digitalforsterkning å se noe sted.

Den skal naturligvis brukes sammen med den nye 9.2-kanals surroundprosessoren PR‑SC5507, som har alt man trenger, og litt til.
SC5507 har innebygget bildeprosessering med HQV Reon‑VX-prosessor for optimal oppskalering av DVD til 1080 HD, og den har ikke bare Audyssey MultEQ XT som er et avansert automatisk oppsett og kalibrering av lyd til alle kanaler.

Men den har selvsagt alle HD-lydformatene, Audyssey DSX og Dolby Pro Logic IIz som gir mer surroundeffekt med to ekstra høyttalere foran, for ikke å glemme støtte for THX Ultra 2 Plus.
Den har også balanserte inn- og utganger, en sjeldenhet på slike prosessorer, men praktisk fordi man kan fore effektforsterkere som står langt unna uten å risikere støy og interferens som man får når man bruker uskjermet kabel i lange lengder.
Prisene er ikke fastsatt for noen av produktene, men Blu-ray-spilleren vil koste under 10.000 kroner, mens effektforsterkeren MC5507 og prosessoren SC5507 vil koste noe i nærheten av 20.000 kroner hver.

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.