IFA 2009:

IFA 2009: Under IFA-messen passet Onkyo på å vise fram sitt råeste surroundanlegg. Med 9 x 200 w og en tilhørende Blu-ray-spiller.

Blu-ray-spilleren var en prototype, men BD-SP807 skal være klar for butikkene like etter jul, og er en toppspesifisert spiller i et solid kabinett, som matcher Onkyos råeste surroundprosessor og effektforsterker.
Effektforsterkeren MC5507, er et 9 x 200 w beist med fullstendig diskrete analoge forsterkertrinn, ikke noe digitalforsterkning å se noe sted.

Den skal naturligvis brukes sammen med den nye 9.2-kanals surroundprosessoren PR‑SC5507, som har alt man trenger, og litt til.
SC5507 har innebygget bildeprosessering med HQV Reon‑VX-prosessor for optimal oppskalering av DVD til 1080 HD, og den har ikke bare Audyssey MultEQ XT som er et avansert automatisk oppsett og kalibrering av lyd til alle kanaler.

Men den har selvsagt alle HD-lydformatene, Audyssey DSX og Dolby Pro Logic IIz som gir mer surroundeffekt med to ekstra høyttalere foran, for ikke å glemme støtte for THX Ultra 2 Plus.
Den har også balanserte inn- og utganger, en sjeldenhet på slike prosessorer, men praktisk fordi man kan fore effektforsterkere som står langt unna uten å risikere støy og interferens som man får når man bruker uskjermet kabel i lange lengder.
Prisene er ikke fastsatt for noen av produktene, men Blu-ray-spilleren vil koste under 10.000 kroner, mens effektforsterkeren MC5507 og prosessoren SC5507 vil koste noe i nærheten av 20.000 kroner hver.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Les også

HBO puster nytt liv i en av tidenes mest populære TV-serier.
Ettar at HBO avsluttet sin flaggskipserie, Game of Thrones, har seertallene virkelig fått seg et skudd for baugen.
HBO har nå annonsert skuespillerne til andresesongen av Fremvandrerne (Beforeigners), og vi drar kjensel på en gammel kjenning fra Game of Thrones.
Netflix slipper nå traileren til den kommende seriemorder-serien Night Stalker.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Lotus og Alpine skal utvikle en elektrisk superbil
Kan dette bli det neste store innen billyd?
Når lanseringsfesten holdes på nett, så kan man like så godt gjøre det ekstravagant.
Renault ikoniske småbil blir elektrisk, men du må vente på den.
Suksessforfatteren bak "Bosch" kommer med ny serie på Netflix.
Acers chromebook-nyheter har mer kraft enn mange PC-bærbare.
Dårlig batteri på Sonos Move? Nå kan du skifte det selv.
Samsungs nye trådløse ørepropper kommer med intelligent aktiv støyreduksjon.
Likt som i fjor kommer årets Samsung Galaxy S-serie i tre forskjellige utgaver: Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.
Sonys enorme videovegg kommer nok ikke inn i stua med det første, men det kan godt hende du får se den i aksjon likevel!
Forsterker kampen mot Sonos, med Sound Bar 550.
Anvendelig 35mm for Sony fullformat