IFA 2009:

IFA 2009: Under IFA-messen passet Onkyo på å vise fram sitt råeste surroundanlegg. Med 9 x 200 w og en tilhørende Blu-ray-spiller.

Blu-ray-spilleren var en prototype, men BD-SP807 skal være klar for butikkene like etter jul, og er en toppspesifisert spiller i et solid kabinett, som matcher Onkyos råeste surroundprosessor og effektforsterker.
Effektforsterkeren MC5507, er et 9 x 200 w beist med fullstendig diskrete analoge forsterkertrinn, ikke noe digitalforsterkning å se noe sted.

Den skal naturligvis brukes sammen med den nye 9.2-kanals surroundprosessoren PR‑SC5507, som har alt man trenger, og litt til.
SC5507 har innebygget bildeprosessering med HQV Reon‑VX-prosessor for optimal oppskalering av DVD til 1080 HD, og den har ikke bare Audyssey MultEQ XT som er et avansert automatisk oppsett og kalibrering av lyd til alle kanaler.

Men den har selvsagt alle HD-lydformatene, Audyssey DSX og Dolby Pro Logic IIz som gir mer surroundeffekt med to ekstra høyttalere foran, for ikke å glemme støtte for THX Ultra 2 Plus.
Den har også balanserte inn- og utganger, en sjeldenhet på slike prosessorer, men praktisk fordi man kan fore effektforsterkere som står langt unna uten å risikere støy og interferens som man får når man bruker uskjermet kabel i lange lengder.
Prisene er ikke fastsatt for noen av produktene, men Blu-ray-spilleren vil koste under 10.000 kroner, mens effektforsterkeren MC5507 og prosessoren SC5507 vil koste noe i nærheten av 20.000 kroner hver.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Den danske toppskuespilleren har landet nok en internasjonal megarolle.
Strømmegiganten har gjort en større innholdsavtale med Sony Pictures.
Nok en gang utsettes kinopremierer på store filmtitler.
Harrison Ford-filmen fra 1986 gjør comeback som TV-serie.
Blir ny FIA Formula E Safety Car
Den ser mye større ut enn den er, den nye 4309 Studio Monitor.
770 km rekkevidde, selvkjøring på nivå 3, og en overflod av luksus.
Der hvor andre jukser til et 4K-bilde fra et HD-panel, har Sony-projektorene ekte 4K-paneler. Nå kommer to viktige modeller med den nye X1-prosessoren for bildebehandling i toppklasse.
Strømmetjenesten Qobuz satser på musikk med høy lydkvalitet. Nå kommer den til Norge.
Urbanista Los Angeles lades med solceller.
Vakkert og oppsiktsvekkende fra Sony World Photography Awards 2021
Canons nye skrivergenerasjon har fyllbare blekktanker.
Audis nye el-SUV blir den første bilen med Sonos-lyd. Sjekk lanseringsvideoen her!
Her er det vi vet om Samsungs nye 2021-modeller.
De eksisterende produkter utfases. Men brukerstøtte fortsetter i en periode.
Slipper også RF 100mm f2.8L, RF 400mm f2.8L og RF 600mm f4L.