Piratkopierte tester

Vi opplever dessverre at våre tester blir piratkopiert av den engelskspråkelige nettsiden soundvisionreview.com.

Skrevet av / 10.06.15 - 10:25
Piratkopierte tester

Den utgir seg for å være en redaksjonell nettside. Og utseendemessig ser den seriøs nok ut. Problemet er bare at mange av testene er direkte stjålet fra oss.

Stadig får vi mailer fra våre lesere, som finner en av våre tester nesten ordrett lik en fra soundvisionreview.com, og som dermed forståelig nok lurer på hvilken som er den ekte, og hvilken som på det lateste vis bare er oversatt.

Til venstre er den engelskspråklige oversettelsen, til høyre vår originale tekst.
Til venstre er den engelskspråklige oversettelsen, til høyre vår originale tekst. (klikk for større bilde)

Så la det være sagt: Det er våre tester som er de originale. Det er vi som gjør det harde arbeidet med å teste produktene, finne innfallsvinkler, og forsøke å skrive ned våre opplevelser på en lettfattelig og underholdende måte. Mens soundandvisionreview.com tar den enkle veien og kopierer andres arbeid.

I det minste påstår de ikke at de utfører og skriver testene selv...
I det minste påstår de ikke at de utfører og skriver testene selv… (klikk for større bilde)

Du vil legge merke til at mange av tekstene på nettstedet er skrevet på ganske dårlig engelsk, alle testene står uten artikkelforfatter, og det er heller ingen kontaktinfo der. Bare et kontaktskjema. Vi har kontaktet dem og bedt dem holde opp, men det er nå dessverre slik, at enkelte folk mangler normal folkeskikk.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Comeback?

Mer norske Troll fra Netflix

Renner returnerer!

Mer serienytt fra Yellowstone-skaperen.

Denne får du ikke plass til i stua

Siste dans med gjengen

Scroll to Top