Nyheter:

Onkyo har vårslepp på surroundreceivere, og blant nyhetene er støtte for den populære musikktjenesten Spotify.

Onkyo har slått seg sammen med Spotify for å gjøre surroundreceiverne sine mer attraktive til musikkbruk. Den populære streamingtjenesten gir deg tilgang til et enormt musikkbibliotek på over 10 millioner sanger via nettet, og brukes i dag av over 1 million mennesker i Europa.

Det første produktet som får Spotify-støtte er receiveren TX-NR609, som lander i butikkhyllene i april. Den tar over etter bestselgeren TX-NR608, og er en 3D-klar surroundreceiver med 7.2 kanalers surroundlyd.

Du trenger et Spotify Premium-abbonement til 99 kr/mnd og en internettilkobling for å få tilgang til Spotify gjennom receiveren. Musikkavspillingen styres enkelt ved å koble Onkyo-receiveren til TV-en. Skjermmenyen gir deg enkel tilgang til egne spillelister og album med coverbilder. Du kan også søke på artister, album og sanger.

Onkyo har avslørt at de slipper flere Spotify-kompatible produkter i nærmeste framtid.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.