Hjemmekino:

Surround med bare tre høyttalere er populært. Da kan man få bra surroundeffekt uten å måtte ha høyttalere overalt, som i nye Bose Lifestyle 235.

Lifestyle 235 er en oppgradert variant av Bose 2.1.systemer med to høyttalere, en basshøyttaler og en kontrollenhet.
Her får man to Gemstone ES høyttalere, med tre elementer i hver, hvor det ytterste er med på å skape en overbevisende surroundeffekt. Høyttaleren kan henges på veggen ved siden av tv-en, eller plasseres på stativer der det er mer praktisk. En basshøyttaler med alle forsterkerne innebygget plasserer man på samme vegg, og med den slanke kontrollenheten behørig plassert, er det bare å koble til tv-en og Blu-ray-spilleren, så har man komplett surroundanlegg.
Kontrollenheten til Lifestyle 235, har iPod-dokking som standard, FM/AM-radio og seks innganger for eksterne kilder.
All video kan dessuten oppskaleres til 1080p HD-kvalitet, og anlegget kan kobles trådløst sammen med opp til 14 ekstra anlegg så lenge de er kobet sammen med Bose Link-mottakere.
Anlegget har Bose Unify-menysystem, slik at man får opp alle funksjoner på tilkoblede kilder på skjermen, og blar i det samme oversiktelig grensesnittet uansett valgt kilde.
Det følger dessuten med en mikrofon til ADAPTIQ-lydkalibreringen, som er et automatisk kalibreringsoppsett av lyden slik at det skal låte best mulig i rommet det er plassert i.
Lifestyle 235 er i butikkene fra 18. oktober til 32.000 kroner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.