Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Nye toner fra L-Sound

Overtar importen av Anthem i Norge.

Skrevet av / 03.06.19 - 15:48
Nye toner fra L-Sound

Du kan ha de råeste høyttalerne og den feteste projektoren, men en ting er sikkert: det blir ikke mye lyd i hjemmekinoen uten en skikkelig forsterker! Forsterkeren er både hjertet og hjernen i et vellykket stereo- eller surroundanlegg. Den skal ha nok krefter til blåse liv i høyttalerne, være intelligent nok til å holde styr på alskens A/V kilder, og ikke minst kunne optimalisere lyden for akkurat ditt lytterom (s.k romkorreksjon).

Anthem til Arendal

Kanadiske Anthem er kjent for å «levere varene» når det kommer til seriøse hjemmekinoprodukter, og nå kunngjør L-Sound (blant annet kjent for de norske høyttalermerket Arendal Sound) at de har blitt ny norsk importør for det tradisjonsrike merket.

Anthem er allerede relativt kjent her på berget takket være sine potente og vellydende surroundreceivere. De tre surroundreceiver-seriene MRX 300, 500 og 700 har fått mye ros for sin utmerkede lyd. Men den kanadiske produsenten har også flere tokanals hi-fi produkter i porteføljen, deriblant den nye STR-serien.

Anthem STR

Anthem STR integrert forsterker.

STR-serien består av en stereo forforsterker og effektforsterker, samt en integrert stereoforsterker med finesser som innebygd DAC, DSP, romkorreksjon og avansert bass-styring for to subwoofere (stereo eller mono). Dermed kan dette være interessante produkter for deg som vil ha optimal subwoofer-bass, men ikke er så opptatt av surroundlyd.

Anthems patenterte ARC romkorreksjon-kit består av kalibrert mikrofon samt medfølgende stativ og kabling. For å kjøre den avanserte romkorreksjonen trenger du en PC eller Mac. Alternativt kan du laste ned appen ARC Mobile til iOS eller Android.

Du kan finne mer om Anthem ved å lese våre tester eller sjekke ut mer på L-Sounds hjemmeside.

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

Ny subwoofer til de superrike

Drømmer du om egen hjemmekino, lydstudio, gaming-rom?

Hjemmekino-råskinn er inne til test

Nå kommer den endelig

Råere surroundforsterker fra Denon

"Alle" elsker Dolby

Nytt lydformat vil knuse Dolby Atmos

Januarsalg på lydplanker

Sjekk den knøttlille 4K-projektoren

Vil bringe 3D-lyd til "alle"

Tar Sonos opp kampen mot Apple og Sony?

Dolby Atmos - uten Atmos-høyttalere

0
Scroll to Top