Nye serier på Netflix

Netflix utvider tilbudet med flere nye serier og sesonger.
forfatter

Snart kan du se mer av både nye og gamle serier hos Netflix: Den amerikanske streamingtjenesten runder av året med å gjøre flere «nye» TV-serier tilgjengelige for streaming, samtidig som eksisterende TV-serier utvides med flere sesonger.

Fra og med 31. Desember blir følgende serier tilgjengelig for første gang:

Californication, sesong 1, 2 og 3

I Californication møter vi David Duchovny i rollen som Hank Moody – en forfatter med en svakhet for alkohol, dop, røyk og pene damer. Hank forsøker å balansere singellivet og forholdet til datteren Becca og eks-kona Karen, samtidig som han mer eller mindre ufrivillig stadig havner i moralsk og lovmessig problematiske situasjoner.

The Borgias, sesong 1

Borgia-familien fra renessansens Italia er en av historiens og den romersk-katolske kirkes mest beryktede familier. Jeremy Irons spiller rollen som Rodrigo Borgia, familiens overhode som gjør alt han kan for å komme til makten og bli valgt som pave Alexander VI.

Star Trek

I den originale Star Trek-serien fra 1966 følger vi kaptein James T. Kirk og resten av mannskapet på Starship Enterprise når de utforsker verdensrommet. De er på et fem år langt oppdrag hvor de skal forsvare The United Federations of Planets og lete etter nye planeter og nytt liv i verdensrommet.

 Twin Peaks, sesong 1

Den unge jenta Laura Palmer blir funnet drept i den rolige småbyen Twin Peaks. Det mystiske drapet, som har likhetstrekk med et drap i en annen småby i nærheten, etterforskes av FBI-agenten Dale Cooper. Hans utradisjonelle metoder avdekker flere mystiske og uforklarlige episoder i Twin Peaks.

 The 4400

4400 personer kommer plutselig til rette etter å ha vært savnet i lengre tid. Personene har vært borte i alt fra noen måneder til flere tiår, men har ikke blitt eldre. Noen av dem har fått overnaturlige evner. To NSA-agenter forsøker å løse mysteriet og finne ut hva som har hendt med de 4400.

I tillegg til de ovennevnte får følgende serier påfyll av nye episoder 31. desember:

Mad Men (Sesong 2), Gossip Girl (Sesong 4), og Weeds (Sesong 6+7)

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.