Følg oss på

Søk etter tester, nyheter, anmeldelser..

Nye serier på Netflix

Netflix utvider tilbudet med flere nye serier og sesonger.

Snart kan du se mer av både nye og gamle serier hos Netflix: Den amerikanske streamingtjenesten runder av året med å gjøre flere «nye» TV-serier tilgjengelige for streaming, samtidig som eksisterende TV-serier utvides med flere sesonger.

Fra og med 31. Desember blir følgende serier tilgjengelig for første gang:

Californication, sesong 1, 2 og 3

I Californication møter vi David Duchovny i rollen som Hank Moody – en forfatter med en svakhet for alkohol, dop, røyk og pene damer. Hank forsøker å balansere singellivet og forholdet til datteren Becca og eks-kona Karen, samtidig som han mer eller mindre ufrivillig stadig havner i moralsk og lovmessig problematiske situasjoner.

The Borgias, sesong 1

Borgia-familien fra renessansens Italia er en av historiens og den romersk-katolske kirkes mest beryktede familier. Jeremy Irons spiller rollen som Rodrigo Borgia, familiens overhode som gjør alt han kan for å komme til makten og bli valgt som pave Alexander VI.

Star Trek

Annonse

I den originale Star Trek-serien fra 1966 følger vi kaptein James T. Kirk og resten av mannskapet på Starship Enterprise når de utforsker verdensrommet. De er på et fem år langt oppdrag hvor de skal forsvare The United Federations of Planets og lete etter nye planeter og nytt liv i verdensrommet.

 Twin Peaks, sesong 1

Den unge jenta Laura Palmer blir funnet drept i den rolige småbyen Twin Peaks. Det mystiske drapet, som har likhetstrekk med et drap i en annen småby i nærheten, etterforskes av FBI-agenten Dale Cooper. Hans utradisjonelle metoder avdekker flere mystiske og uforklarlige episoder i Twin Peaks.

 The 4400

4400 personer kommer plutselig til rette etter å ha vært savnet i lengre tid. Personene har vært borte i alt fra noen måneder til flere tiår, men har ikke blitt eldre. Noen av dem har fått overnaturlige evner. To NSA-agenter forsøker å løse mysteriet og finne ut hva som har hendt med de 4400.

I tillegg til de ovennevnte får følgende serier påfyll av nye episoder 31. desember:

Mad Men (Sesong 2), Gossip Girl (Sesong 4), og Weeds (Sesong 6+7)

 

Annonse

 

 

 

forfatter
Skrevet av

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Netflix utvider tilbudet med flere nye serier og sesonger.

Netflix utvider tilbudet med flere nye serier og sesonger.

Netflix utvider tilbudet med flere nye serier og sesonger.

Netflix utvider tilbudet med flere nye serier og sesonger.

Netflix utvider tilbudet med flere nye serier og sesonger.

Kate Beckinsale beviser, nok en gang, at hun kan sine action-moves.

Netflix utvider tilbudet med flere nye serier og sesonger.

Netflix utvider tilbudet med flere nye serier og sesonger.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.