Hi-Fi

De fleste har oppdaget at lydkvaliteten fra flatskjermen er triste greier. Bose nye CineMate-høyttalere kobles til flatskjermen og er en prisgunstig oppgradering av tv-lyden.

CineMate GS  består av to så kalte Gemstone høyttalere, en subwoofere med alle forsterkere innebygget og en koblingsboks som også er mottaker for den programmerbare fjernkontrollen som følger med. De små CineMate GS  kan kobles til flatskjermens analoge lydutganger, eller en optisk digital lydutgang fra en lydkidle som tv-en, Blu-ray-spilleren eller kabel-tv-mottakeren.

Fjernkontrollen er programmerbar, slik at man kan styre flatskjermen, kabel-tv-dekoderen og Blu-ray-spilleren blant andre, med en og samme fjernkontroll.
Høyttalerne i pakken kan skape surroundeffekt med Bose integrerte TrueSpace lydsystem, slik at man får en viss kinofølelse selv med to små høyttalere.
Det finnes også gulvstativer, bordstativer og veggbraketter til Gemstone GS-høyttalerne, som skal koste i 7.800 kroner for hele settet.

Bose har også en rimeligere variant kalt CineMate II, med samme Acoustimass subwoofer, men en enklere fjernkontroll og høyttalere i en pakke til omlag 6.000 kroner, med samme TrueSpace lydteknologi som CineMate GS II.
Bose

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Marius


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.