Projektor

forfatter

Når de aktive 3D-brillene ikke brukes, vil de automatisk skrus av etter en stund, for å spare på batteritiden. Lading skjer via USB.

Optoma ZD301 er kompatible med flere frekvenser: 96, 100, 120 og 144 Hz støttes, dermed skulle brillene være klare for det aller meste 3D-innhold. Det er nemlig slik i vår verden av alskens formater, at ulik video, TV-spill og stillbilder kan ha ulike oppdateringsfrekvenser, noe som vil by på problemer dersom brillene ikke er klargjort for den spesifikke frekvensen. Det er imidlertid ikke noe du som bruker trenger tenke på, for ZD301 synkroniserer automatisk med bildet på skjermen.

Brillene er laget 13 gram lettere enn sine forgjengere, og veier nå 37 gram med batteri. Dersom du bruker briller på resept i det daglige, lover Optoma at ZD301 passer utenpå disse.

Det skal sies at vi ikke var spesielt begeistret for passformen til forgjengeren ZD201, og håper den nye sitter bedre.

Pris: 799 kr
optoma.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.