Search
Generic filters

60 tommers LED-TV fra Samsung

Samsungs nye toppmodell er full av smarte tjenester.

Samsungs utvider nå den populære 8-serien sin med toppmodellen UE60D8005. De slanke designlekre skjermene har til nå vært begrenset oppad til 55 tommer, om vi ser bort fra plasmamodellen PS64D8005.

Smart-porteføljen blir også oppgradert. Alle som har en 2011 modell Smart-TV (eller 2010 Internet-TV) tilgang til den nye tjenesten Viaplay i samarbed med Viasat. Viaplay er en betal-TV tjeneste hvor man bl.a får tilgang til alle kampene fra UEFA Champions League, Formel 1, tusenvis av filmer, kjente TV-serier og catch-up-innhold fra TV-kanaler som TV1000, TV3, Viasat 4, Viasat Nature, Viasat Explorer og Viasat Nature. Avtalen mellom Viasat og Samsung gjelder for hele Norden.

Nye app-er

Noen av de nyutviklede lokale og globale app-ene som viser frem på den store skjermen i forbindelse med IFA, er filmklipp i 3D på YouTube, direktesendte sportsarrangementer, forhåndsvisning av MTGs program via Viasat sin tjeneste Viaplay, samt den nye musikktjenesten Kiwi Music som tilbyr millioner av låter og titusener av musikkvideoer direkte på TV-en.

 

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Storslipp av serier og filmer i oktober - og nå kommer Mandalorian 2!
Google håper smarthøyttaleren Nest Audio vil gi konkurrentene juling. Ny Chromecast med fjernkontroll også lansert, og dessuten mobilen Google Pixel 5.
Lenovo X1 Fold kan bestilles allerede nå.
Fritt valg på lyseffekter og fire forskjellige opptaksmoduser.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Bang & Olufsen i gaming-samarbeid med e-sportsutøverne i Astralis. Vil ha gaming-headsett klar til våren.
Nettverks-bridger fra Japan lover oss et klokkerent musikksignal, slik at den tilkoblede DAC-en kan skinne ekstra.
Amazon-eide Ring har lansert Always Home Cam, som har en helt unik funksjon: Det er en flygende minidrone som patruljerer hjemmet ditt.
Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!