Search
Generic filters

Ny kraftkar fra Onkyo

Onkyos nye toppreceiver TX-NR5009 er nå på plass i butikkhyllene.

TX-NR5009 er den største receiver-modellen fra Onkyo, og her spares det ikke på kruttet fra japanernes side. En kraftig ringkjernetransformator sørger for kraftleveransene, som er oppgitt til 220 watt i hver av de 9 kanalene. Disse kan enten drive et 9.1 oppsett inkludert ekstra bak, høyde- og bredde kanaler, eller du kan bruke de ekstra forsterkerne til å bi-ampe front, senter og/eller bakhøyttalerne i et 5.1/7.1 system. Lyddelen bruker en 192 kHz/32 Bit audio DAC i samtlige kanaler.

Onkyo har ikke ligget på latsiden når det gjelder videodelen heller. Her brukes den høyt spesifiserte Vida-prosessoren fra HQV til å  sikre optimal bildekvalitet fra alle videokilder du kobler til receiveren. Den har dessuten egen ISF- fargekalibrering som lar deg finjustere bildeparametrene for hver inngang. Dette kan ha fordeler i de tilfellene man har mange videokilder, men kun en ledning til skjermen eller projektoren – eller hvis skjermen din mangler mulighet for fargekalibrering.

Receiveren er THX-godkjent for større rom med ”THX Ultra2 Plus”, og har selvfølgelig de høyoppløste lydformatene DTS-HD Master Audio og Dolby TrueHD ombord. Den har også det nye DTS NEO:X™-formatet som omgjør 5.1- til 9.1-kanalslyd. Blant andre finesser har TX-NR5009 som andre Onkyo-modeller tilgang til Spotify via nettverksinngangen (krever Premium abonnement).

Veiledende pris: 24.995 kr

http://www.eu.onkyo.com/en/

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.