Search
Generic filters

Ny dypbasskanon fra SVS

SVS sin nye sylindersubwoofer kommer ladet med kraftig forsterker og nytt basselement.

Den som vil at bassfrekvensene på film og musikk skal både høres og føles, kommer ikke utenom en real subwoofer. Og når det kommer til ekte dypbass er det fortsatt den gamle tommelfingerregelen om kubikk som gjelder. Selv om det etterhvert finnes mange små og moderne «turboladede» subwoofere der ute, er det ingenting som slår et stort element som får puste fritt i en stor kasse.

Problemet med store subwoofere er nettopp det, at de har det med å bli både store og tunge, noe som igjen trekker opp prisen. Det er kanskje derfor har sylindersubwooferne fra amerikanske SVS har blitt så populære. Sylinderformen gir en del fordeler, som at kabinetet kan ha rikelig volum samtidig som det er sterkt, lett og tar minimalt med gulvplass. Basselementet sitter montert i bunn for å gi et lavt tyngdepunkt.

Ny 2000-serie

svs-pc-2000-front-back

SVS lanserer nå en sylinder subwoofer i 2000 serien. Den er utstyrt med en kraftig 500w forsterker med innebygget DSP, som skal gi enda bedre ytelse til prisen enn forgjengerne. I tillegg er sylinderen blitt oppgradert med et nytt 12” basselement med lang slaglende. Til tross for et fotavtrykk på kun 42cm i diameter, lover SVS ytelse på høyde med store portede kabinetter. Bassgjengivelsen skal strekke seg helt ned til 16Hz (-3dB) , som bør være nok til å få buksebena til å flagre.

Vi har tidligere vært svært imponert over det saftige basstrykket fra SVS sine subwoofere, men de har ikke alltid fremstått som de strammeste i klassen. Her skal det være tatt noen grep på den nye serien for å gi bedre kontroll. PC2000 leveres med SVS sine SoundPath Isolation System gummiføtter, som avkobler subwooferen fra underlaget og reduserer uønskede vibrasjoner. Den nye subwooferen har også fått oppgraderinger rent visuelt fra sine forgjengere: Bassporten er flyttet fra toppen til baksiden, og istedet for en grill på toppen sitter det nå plate i sort pianolakk eller eikefinish.

Den nye PC-2000 sylindersuben skal koste 6.990 kroner og er leveringsklar fra desember.

Importør er L-sound.

 

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Les også

I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.

Nå kan du laste ned Disney+

Disneys nye streamingtjeneste er omsider tilgjengelig
for nedlasting på en rekke plattformer. Her finner du den! 
Les mer her >>
close-link