10 titler på vei

Sony legger ved 10 ekstra høyoppløste filmer til de som kjøper deres 84-tommers 4K TV.
forfatter

Det skjer med en ny 4K Ultra HD Video Player, en harddiskbasert avspiller som kan kobles til Sonys 84” XBR-84X9000 4K LED tv. Som vi så på IFA blir også vanlig Full HD-innhold fra Blu-ray oppskalert til 4K på den nye tv-en ved hjelp av Sonys 4K X-Reality PRO bildemotor – hvilket allerede ser meget bra ut, men nå lanserer Sony(i første omgang) ti aktuelle filmtitler i ekte 4K Ultra HD-format.

Det dreier seg om følgende filmer:

The Amazing Spiderman
Total Recall (2012)
The Karate Kid (2010)
Salt
Battle Los Angeles
The Other Guys
Bad Teacher
That’s My Boy
Taxi Driver
The Bridge on the River Kwai

Filmene fås kun sammen med ovennevnte 4K Video Player, hvor de ligger på harddisken sammen med annet 4K-innhold, deriblant korte videosnutter fra Red Bull Media. 4K-spilleren selges foreløpig ikke separat, men leveres kun sammen med 4K tv’en, og bare i USA i første omgang.

Hva koster så herligheten? Rundt 180.000 kroner.

Kilde: Akihabaranews.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.