TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

McIntosh MHT300 Home Theater Receiver

Har 150 watt i alle kanaler, 8K-video og Dirac Live romkorreksjon.

forfatter
Publisert 31.01.23 - 10:45

Hos McIntosh i Binghamton, tuller de ikke med hjemmekino. Så når de lager sin første AV-receiver med romkorreksjon, gjør de det skikkelig. MHT300 kalles den, og den ser ikke ut til å mangle noe.

Forsterkerdelen leverer 150 W effekt i alle 7 kanaler (4 Ohm), og den kan utvides fra en 7.2-kanals receiver, til en 7.2.4-kanals, hvis man kobler på en firekanals MI254 forsterker.

MHT300. Foto McIntosh

Receiverens prosessordel støtter surround i Dolby Atmos og DTS:X, og den har Dolby Vision, HDR10+ og HLG-støtte. Den har også Dirac Live romkorreksjon ombord, og den takler prosessering av videooppløsning både i 8K/60 Hz og 4K/120 Hz.

På baksiden har den fire HDMI innganger med eARC/ARC, og en utgang med full støtte for HDCP 2.2, opptil 18 Gbps, og bildestøtte for Rec. 2020 og 4:4:4-farger.

Dirac Live romkorreksjon

MHT300 bak. Foto McIntosh

Med Dirac Live kan man tilpasse lyden i alle kanaler til rommet, også med tidskorreksjon, og brukeren kan velge mellom ulike korreksjonsoppsett.

MHT300 har også fem digitale innganger, Ethernet for strømming av musikk over nettverket, og innebygget FM-radio. Siden vi snakker om en McIntosh-forsterker, har den også McIntosh Power Guard som passer på at signalet ikke ødelegger høyttalerne. Sentry Monitor passer på at ingenting kortslutter og den har Power Control sånn at man kan styre og tenne alle komponentene i anlegget samtidig.

McIntosh MHT300 er klar for utvalgte forhandlere i løpet av 1. kvartal 2023. Prisen er oppgitt til 8000 USD, som antydningsvis kan bli i overkant av 100.000 kr her hjemme.

Foto McIntosh

 

Vil du lese hele artikkelen? Logg inn eller bli medlem av LB+. Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

McIntosh MX1375 Reference Entertainment System

High-end lyd fra McIntosh i nye Jeep Grand Wagoneer

McIntosh tar den helt ut med 1375 watt i den nye Jeep-en.

Legg igjen en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
MSI RTX 40: Nye prisbelønte serier av bærbare datamaskiner Ta spranget til et helt nytt nivå med de nye grafikkortene i GeForce RTX 40-serien og 13. generasjon Intel® Core™-prosessorer.
«Usynlig» storskjerm med laser Med en ultra short throw projektor som Epson EH-LS800 kan du få et digert bilde på veggen, som er skjult når du ikke bruker det. Og bildekvaliteten er lekker!
lbpluss
Drømmeforsterkere til hjemmekinoen fra Marantz Marantz AV 10 og AMP 10 er et skikkelig high-end forsterkersett til hjemmekinoen. Billig er det ikke, men vil vil tro du blir rik på opplevelser ...
lbpluss
McIntosh slipper AV-receiver med Dolby Vision Har 150 watt i alle kanaler, 8K-video og Dirac Live romkorreksjon.
Skremmende realistisk kinobilde Sony tar laserkino til nye høyder, med en high-end-projektor som får kjeven til å falle i gulvet.
lbpluss
Nakamichi vekker dragen til live Lydplanken har til sammen 21 kanaler og Dolby Atmos surround.
Følg Lyd & Bilde