Massiv 7-kanals effektforsterker fra NAD

NAD T 977 leverer 7 x 140 massive watt, og har likevel et standby-forbruk på under 0,5 watt.
Annonse
Annonse
forfatter

NAD T 977 har sju monoforsterkere under panseret. Det gir mer stabil drift og bedre vilkår for hvert forsterkertrinn hva signal-/støyforhold angår. NAD har oppgitt sin effekt på 7 x 140 watt med alle kanaler drevet samtidig. Dette er det nesten ingen av konkurrentene som gjør lenger, ser du derfor en konkurrerende forsterker oppgitt til 7 x 140 watt, kan NAD-forsterkeren levere 7 x 250 watt under samme vilkår – nemlig med hver én kanal i drift, deretter ganget med 7. Dette er med andre ord ingen pingle på noen som helst måte!

For å forsikre et lavt strømforbruk i heimen, går forsterkeren automatisk i standby-modus om den ikke har mottatt noe lydsignal i et gitt tidsrom.

Overoppheting forhindres av en vifte. Denne slår automatisk inn når forsterkeren når en gitt temperatur, og skal ikke være til sjenanse ved lavt lydnivå. Såfremt forsterkeren får godt nok med luft rundt seg.

T 977 har i følge NAD arvet tekniske løsninger fra effektforsterkeren M25 i den dyrere Master-serien. Lydmessig skal den være tett på, slik at du kun får en litt mindre overdådig innpakning. Fargen er som NAD-produkter flest i grafitt.

Pris: 19.998 kr

hifiklubben.no
nadelectronics.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Les også

4K laserprojektorer har til nå vært fryktelig dyre, men det akter LG å gjøre noe med.
Laser gir kraftig lys i opptil 150 tommers størrelse
I Steens hjemmekino er det plass til alle byens innbyggere!
Ny oppdatering lar deg koble til to subwoofere i et Sonos hjemmekinoanlegg.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nok engang flyttes premieren på den 25. James Bond-filmen.
Med enda en global strømmeaktør på det nordiske markedet tiltar kampen om strømmeabonnentene.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter