PlayStation 4

Det er lett å glemme at en så fantastisk spesifisert spillkonsoll også tar filmen på alvor. PS4 er markedets første Blu-ray-spiller med DTS-HD Master Audio 7.1.
forfatter

*oppdatert 2. desember 2013*

DTS lover med sin nye dekoderen DTS-HD Master Audio|7.1 å ta lyden til nye høyder. DTS HD Master Audio har inntil 24-bit / 96 kHz oppløsning i alle sju komma én kanaler. Alternativt kan det tilby 24-bit / 192 kHz i en 5.1-konfigurasjon.

DTS-HD Master Audio|7.1 er den seneste blant DTS-HD-teknologier. Laget for å gi den best mulige lydkvaliteten fra både fysiske og digitale medier, støtter dekoderen strømmet og nedlastet innhold med DTS-HD-kodede lydspor,  såvel som optiske diskmedier med lydspor produsert i alle DTS-formater inkludert DTS-HD Master Audio.

PlayStation 4 er den første Blu-ray-spilleren på markedet med den nye dekoderen.

playstation.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.