Blu-ray:

Marantz har Blu-ray-spillere fra 5.000 til 50.000 kroner. Nå kommer UD8004, lillebror til toppmodellen og til under halve prisen.

Som UD9004 til 50.000 kroner, er UD8004 til 20.000 kroner en Blu-ray-spiller for de som trenger og legger vekt på spillerens lydkvalitet som CD-spiller. Den er også en universalspiller som spiller CD-er, SACD, DVD-Video, DVD-Audio og naturligvis Blu-ray.
Lydkvaliteten er tatt vare på i beste Marantz-tradisjon med deres spesielle HDAM-SA2 kretser på lydutgangene, som de også bruker i sine påkostede CD-spillere. Den  spiller også HD-lydformatene Dolby True HD og DTS-HD fra Blu-ray. og er utstyrt med Anchor Bay ABT2015 videoprosessor for bildekvalitet i high-end klassen.
Og som alle nyere Blu-ray-spillere, har UD8004 BD-Live-støtte med interaktive funksjoner som ekstramateriale man kan laste ned fra internett og se på skjermen. Vel og merke dersom Blu-ray-filmen har støtte for ekstramateriale.
Testen av storebror UD9004 kan du lese allerede i desemberutgaven av Lyd & Bilde, mens UD8004 til under halve prisen kommer i en senere utgave av Lyd & Bilde.
Neby Hi-Fi Concept

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.