Lydplanker fra Onkyo

Onkyo lanserer to lydplanker, hvorav en har trådløs subwoofer.
forfatter

De to lydplankene har begge som formål å gi deg bedre lyd fra din flate TV. De er begge like brede, rundt 90 cm, som estetisk ser best ut med TV-er på rundt 37-42 tommer. Begge har 3D-surround-simulering og Bluetooth for trådløs strømming fra smartmobil, nettbrett og andre musikkspillere med Bluetooth. USB-kontakten gjør at du kan spille av musikk fra minnepinne.

Innebygd seks kanals forsterkning og åtte høyttalere skal gi god dynamikk og fin simulering av surroundlyd.

Onkyo LS-B40
Onkyo LS-B40

Den rimeligste LS-B40 har ingen subwoofer, men er utstyrt med subwooferutgang om du vil koble til en ved et senere tidspunkt, for å oppleve de dype basseffektene på film.

Onkyo LS-B50 med trådløs subwoofer
Onkyo LS-B50 med trådløs subwoofer

LS-B50 har derimot trådløs subwoofer i pakka. Fordi du slipper kabel mellom denne og lydplanken, står du friere til å plassere subwooferen der du ønsker. Bare pass på at det er stikkontakt i nærheten.

Veiledende priser:
LS-B40 3.495 kr
LS-B50 4.995 kr

onkyo.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.