Lydplanke

Kef V720W er designet for 47-tommers skjermer og større.
forfatter

Endelig har også Kef inntatt lydplankemarkedet! V720W består av lydplanken V700 og den trådløse subwooferen V-20W.

Planken har HDMI-inngang med lydretur, slik at lyden fra TV-en sendes tilbake til lydplanken via samme HDMI-kabel som TV-en mottar bilde fra. I tillegg finnes en optisk digitalinngang for tilkobling av andre lydkilder.

Lyden gjengis av fire 11,5 cm bassenheter og to 25 mm diskanter. Subwooferen har en 20 cm bass (8 tommer), som drives av en 200 watts Klasse D forsterker.

Kef har tidligere hatt suksess med sin ”mandarinformede” spredningslinse på diskantelementet, som også benyttes her. Denne skal gi en jevnere og bedre spredning av lyden. I tillegg har V720W en ”surround” lydmodus, som simulerer et større lydbilde.

Lydplanken kan veggmonteres eller bordplasseres, og medfølgende braketter har justerbar vinkel, slik at du kan finne den beste vinklingen for lydplanken. Ulike forhåndsinnstilte lydmoduser gjør at du kan finne den klangkarakteren som best passer plasseringen du har valgt.

Om du kobler planken til TV-en med HDMI, kan du benytte TV-ens fjernkontroll til å justere lydnivå og skru lydplanken av og på.

Kef V720W kommer til å koste rundt 8.000 kroner.

akustikk.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.