Lydplanke fra Q Acoustics

Kaster seg på lydplankebølgen med Media 4.
forfatter

Media 4 (eller M4) fra britiske Q Acoustics er en lydplanke med to analoge og en optisk digital inngang, så vel som trådløs Bluetooth-strømming med lydforbedrende aptX-kodek og NFC-tilkobling. Den har derimot ikke HDMI, så digital tilkobling må skje med optisk kabel.

Lydplanken, som er av typen stereo 2.1, har to 6,5 cm mellomtone/diskantelementer og dessuten et innebygd basselement som peker nedover. Totalt 100 watt med forsterkerkraft driver de tre høyttalerelementene. Med en meter i bredden passer Media 4 best til TV-er på minimum 46 tommer, opp til noe sånt som 55-60 tommer, før det begynner å se dumt ut.

Fjernkontroll følger med, og Q Acoustics hevder planken også vil fungere med mange standard TV-bokser for kabel og satellitt. Veggbrakett følger med.

Q Acoustics Media 4 kommer i salg i juni og vil koste 400 pund i Storbritannia, så et sted mellom 4.000 og 5.000 kroner vil den nok koste i Norge.

qacoustics.co.uk
soundgarden.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.