IFA 2012:

Loewe pleier å være en av trendsetterne innen eksklusiv TV-design. På årets IFA-messe har de "tatt den helt ut".
forfatter

I stedet for å konkurrere med koreanerne på pris og teknikk, henvender tyske Loewe seg til de av oss som vil ha en mer eksklusiv TV-opplevelse, der ikke bare bildekvaliteten, men også byggekvaliteten står i høysetet.

De har gjennom flere år utviklet sitt Individual konsept, med TV-apparater som kan dekoreres med ulike farger, mønstre og materialer på TV-kabinettet, spesialtilpasset til akkurat din individuelle smak. Dette konseptet forsterkes i år med den nye Reference Individual serien.

Reference ID leveres i flere individuelle utgaver, med skikkelige materialer som treverk, skinn og stofftrekk på kabinettet, og med kontrast- og antirefleksbehandlet spesialglass foran selve skjermen. Og vi må innrømme at det ser utrolig lekkert ut.

Noen av alternativene blir kanskje litt glorete for vår smak, men vil trolig gå rett hjem hos de som liker det litt «flashy»! Eller hva sies om en TV-med gullramme, høyglanslakkert treverk eller skotsk-rutet tartanmønster?

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.