Film

Den konstant kåte, og ufattelig drikkfeldige og promiskuøse forfatteren Hank Moody lanseres nå på Blu-ray.
forfatter

Den kontroversielle serien, inne i sin syvende sesong, som tar for seg det ufattelige livet til suksessforfatteren Hank Moody i solfylte California, har så langt kun fjerdesesongen blitt utgitt på Blu-ray. Hank lider, stort sett, av skrivesperre, samt at han har en ufattelig trang til å nedlegge ethvert menneske i skjørt – gjerne i tospann med en drink i den ene hånden. Ofte akkompagnert av sin snille, men noget, naive agent Charlie Runkle.

Serien er tidvis usannsynlig morsom, men så visst ikke for alle og enhver. Til å være amerikansk er den riktig så drøy. Dessverre har den en tendens til å bli relativt repeterende sesong fra sesong, men vi får like fullt aldri nok av Moody (og damene). Sesong 1, 2, 3 og 5 slippes på Blu-ray den 7. august.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.