Search
Generic filters

Lenge leve det utagerende livet!

Den konstant kåte, og ufattelig drikkfeldige og promiskuøse forfatteren Hank Moody lanseres nå på Blu-ray.

Den kontroversielle serien, inne i sin syvende sesong, som tar for seg det ufattelige livet til suksessforfatteren Hank Moody i solfylte California, har så langt kun fjerdesesongen blitt utgitt på Blu-ray. Hank lider, stort sett, av skrivesperre, samt at han har en ufattelig trang til å nedlegge ethvert menneske i skjørt – gjerne i tospann med en drink i den ene hånden. Ofte akkompagnert av sin snille, men noget, naive agent Charlie Runkle.

Serien er tidvis usannsynlig morsom, men så visst ikke for alle og enhver. Til å være amerikansk er den riktig så drøy. Dessverre har den en tendens til å bli relativt repeterende sesong fra sesong, men vi får like fullt aldri nok av Moody (og damene). Sesong 1, 2, 3 og 5 slippes på Blu-ray den 7. august.

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.
Disneys nye streamingtjeneste er omsider tilgjengelig for nedlasting på en rekke plattformer. Her finner du den!
Denon slapp nettopp fire 110-årsjubileums-produkter. Vi har allerede fått hjemmekinoforsterkeren AVC-A110 til test.
De brillefine hodehøyttalerne fra Bose kommer nå i flere nye design, inkludert en treningsversjon med polariserte glass.
Den kinesiske elektronikkgiganten har nå lansert MateBook X, FreeBuds Pro med ny støyreduserende teknologi og to nye smartklokker, Watch GT2 Pro og Watch Fit.