TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Lemus i svær formfaktor

Lemus Home Classic 1800 er ny toppmodel som spiller både høyere og dypere. Og den kan kjøpes i HiFi Klubbens butikker.

forfatter
Publisert 14.10.21 - 16:46

Danske Lemus er kjent for sine lydmøbler med aktive høyttalere, innebygd i en skjenk eller TV-benk. Vi har tidligere testet Lemus Home 1500 og den mindre Lemus Home Artistic, og begge fikk toppkarakter. Men nå legger Lemus på trumfen, med en svær høyttaler på hele 180 cm i bredden!

Lemus Home Classic 1800 er utstyrt med fire 8″ baselementer fra SB Acoustics. Det er av samme typen som i Classic 1500, men 1800-modellen har dobbelt så mange av dem. Sammen med to spesialutviklede 30 mm tekstil dometweetere med waveguide loves det en svært god spredningskarakteristikk i rommet og optimert forståelse av stemmer på film og TV.

Les også TV-benken er fylt med høyttalere Lemus TV-møbel kan annet og mer enn bare å se fin ut. Bak stoffet gjemmer det seg et par kompetente aktive høyttalere.

1800-modellen er en videreutvikling av Lemus Home Classic 1200/1500, og kommer i enda flere treslag og med forskjellige frontdeksel. TV-en støtter HDMI ARC, optisk og analog phono, og man kan spille av musikk via Apple AirPlay 2, Google Chromecast, Bluetooth og Spotify Connect.

Lemus Home Classic 1800 er en godt voksen høyttaler på 180 cm i bredden. (Foto: Lemus)

En slagstempling

Samtidig med det nye familiemedlemmet har Lemus inngått et forhandlersamarbeid med HiFi Klubben, noe direktøren ser på som en slagstempling.

«Vi får en utrolig sterk partner med nesten 100 butikker spredt utover våre kjernemarked Danmark, Sverige, Norge, Holland og Tyskland. Det betyr at vi har en salgskanal i en skala som det ville tatt årevis å bygge opp gjennom selvstendige butikker,» sier Rasmus Kastrup, direktør i Lemus.

Les også Lydplanker kan bare drømme om denne lyden! Lemus Home Artistic er et lydmøbel som frir til minimalistiske interiørbevisste. Og skyter gullfuglen midt i nebbet.
Lemus HOME Artistic SPREAD

I samarbeidets første år forventer Lemus å selge over 1000 lydmøbler hos HiFi Klubben. Det er selskapets Home-serie som blir å finne i butikkene.

Lemus Home Classic koster 33.149 kroner i en vegghengt utgave. En metallramme kan kjøpes til for 2.699 kroner.

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
 • Over 6000 produkt-tester
 • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
 • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
 • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
 • Alltid oppdatert på siste nytt
 • Nyhetsbrev rett i innboksen
 • L&B TechCast - en podcast av L&B
 • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
 • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
 • Over 6000 produkt-tester
 • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
 • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
 • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
 • Alltid oppdatert på siste nytt
 • Nyhetsbrev rett i innboksen
 • L&B TechCast - en podcast av L&B
 • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
 • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Chromecast med Google TV kommer (endelig) til Norge Fra i dag kan Googles nye Chromecast forhåndsbestilles i Norge. Den byr blant annet på en inkludert fjernkontroll og Google TV. Fra 21. juni er den også tilgjengelig i butikkene
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et av de store gamle trærne i hi-fi-skogen har falt. Uten en lyd.
Sjekk ut Sonys nye 4K-projektorer Tilbyr blant annet laserlys til en helt ny pris!
Ta med deg bildet hvor som helst! Samsung The Freestyle er en kjekk projektor når du trenger rask og enkel videounderholdning i stort format – men har også noen begrensninger.
McIntosh oppdaterer MX100 med Control4 Nå kan du integrere prosessoren i smarthjemmet ditt.
Ny Blu-ray spiller fra Reavon Nykommeren UBR-X110 er oppgradert med muligheten for å spille SA-CD.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend