Ny 3D-kanal fra Canal Digital

HIGH TV 3D sender 3D-innhold døgnet rundt.
forfatter

I dag kan Canal Digital sine parabolkunder, som de første i Skandinavia, ta i mot den nye internasjonale 3D-kanalen HIGH TV 3D, som sender 3D-innhold 24 timer i døgnet. TV-kanalen vil også bli tilgjengelig for Canal Digitals kabel-tv kunder i løpet av året.

HIGH TV 3D er en familiekanal som sender et variert og døgnkontinuerlig underholdningstilbud i 3D. Programtilbudet spenner seg fra filmer, reise og drama til reality, mote og komedier.

For å få glede av 3D-kanalen trenger du en digital paraboltuner fra Canal Digital, og ikke minst en 3D-kompatibel TV. 3D-innholdet sendes i såkalt side-by-side 3D-format som støttes av alle 3DTV-er. I noen tilfeller kan det være nødvendig å gå inn i menyen og sette TV-en til rett format.

HIGH TV 3D får kanalplass nr 165 og alle med Familiekanalene som en del av abonnementet sitt får tilgang på den nye 3D-kanalen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.